100€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 100 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 100€ laina ( katso vertailu )

Korko:24€
Tod. vuosikorko:50.67%
Yhteensä:124€

Kuukausierä

10€

Löysimme sinulle 6 sopivaa 100 euron lainaa

100 euron vippi & vippivertailu

100€ vippivertailun tiedot on päivitetty pikalainan tarjoajan sivuilta (tarkistettu 20.6.). Otathan huomioon, että pikavippien maksuajoissa, kuluissa ja siten mysö takaisinmaksumäärässä voi tulla muutoksia. Tarkistathan aina viimeisimmän tiedon lainan tarjoajan sivuilta. Top 10 100e vippivertailun parasvippi.net palvelussa.

Vippi 100€

100 € vippi & vippivertailuNatisevatko rahapussin saranat tyhjyyttään ja tili on nollilla, vaikka pitäisi saada ostettua jotain tärkeää – tai vähemmän tärkeää? Tämä on yleinen ongelma kaikenikäisillä, mutta erityisesti nuoret ja aikuiset kärsivät pulasta, jonka korjaa vippi 100€. Pitipä sinun sitten viedä auto korjaukseen, ostaa ruokaa tai vaikka vain päästä vaateostoksille, vippi 100€ on siis sinun apunasi ja tukenasi elämän jokaisessa vaiheessa! Erityisen mahtavan 100 euron vipistä tekee sen helppous ja nopeus, sillä parhaimmillaan saat rahat tilillesi jo minuuteissa. Sadan euron vippiä tarjoavat kaikki suomalaiset vippipalvelut. Vippi 100 € on mahdollista saada useista paikoista jo 18-vuotiaana ja vain harvat paikat vaativat hakijoiltaan yli 20 vuoden ikää. 100 euroa on vippien aatelia, sillä se on ehkä juuri kaikista yleisin lainattava summa. Sadalla eurollahan voi tehdä vaikka mitä ja se toimii rahoittajana niin pienissä kuin hieman isommissakin ostoksissa ja muissa menoissa. 100 euron pikalainan saat aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Täysi-ikäisyyden lisäksi sadan euron vipin saadaksesi sinun tulee olla myös oikeustoimi- ja luottokelpoinen. Tämä tarkoittaa sitä, että kun tietosi tarkastetaan luottorekisteristä, sinulla ei saisi olla yhtään aikaisempia maksumerkintöjä. Vippi 100 € voidaan hakea esimerkiksi netissä tehtävällä hakemuksella tai helposti ja nopeasti tekstiviestillä. Suomen pikavippilain mukaan pikavippiä tarjoavan palvelun on aluksi tunnistettava hakijan henkilöllisyys tarpeeksi vahvasti. Siksi vipin hakeminen vaatii ensin tunnistautumista palveluun verkkopankkitunnuksilla oman verkkopankkisi kautta. Tunnistautumisen jälkeen saat yleensä PIN-koodin eli koodin, jonka avulla voit hakea seuraavaa vippiäsi tekstiviestillä ilman tunnistautumista. Kun olet lähettänyt hakemuksesi saat vastauksen vipin saamisesta tekstiviestillä tai näytöllesi. Tämän jälkeen sinun tulee yleensä vahvistaa sopimus. Tämän jälkeen rahat maksetaan tilillesi heti, jos olet hakenut lainaa pikavippiyrityksen asiakaspalvelun ollessa auki, useimmiten klo 7-23. Rahat näkyvät tililläsi viimeistään kahden päivän kuluessa lainasi hyväksymisestä, mutta usein jo samana päivänä.

Laina-aikoja on useita erilaisia. Yleensä laina-ajat voivat vaihdella muutamista viikoista useisiin kuukausiin, jopa vuosiin. Laina-ajoihin liittyvät läheisesti myös maksuerät, sillä voit maksaa laskusi yhdessä tai useammassa erässä. 100 euron vipin laina-aika riippuu paljon myös yrityksestä, ja joskus voit vaikuttaa laina-aikaasi myös itse. Yleisenä nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että mitä lyhyempi laina-aikasi on, sitä vähemmän korkoja joudut maksamaan. Tämä johtuu siitä, että maksat korkoa paljon lyhyemmältä ajalta – joskus jopa pienemmällä korkoprosentilla.

Kuten muutkin vipit, myös vippi 100€ sisältää kuluttajansuojalain määräämän peruuttamisoikeuden. Jos jostain syystä haluatkin peruuttaa vippisi, sinulla on 14 päivää aikaa tehdä peruutusilmoitus vipin tarjoajan ohjeiden avulla. 14 päivän peruutusoikeus alkaa, kun olet saanut vippi 100€ ohella sopimuksen sekä kuluttajasuojalain vaatimat ennakkotiedot, jotka voit yleensä löytää pikavipin tarjoajan verkkosivuilta. Lähetettyäsi peruutusilmoituksen sinulla on 30 vuorokautta aikaa maksaa vippi 100€ takaisin vipin myöntäjälle. Jotkin vippien tarjoajat vaativat myös todellisen vuosikorkon maksamista siltä ajalta, kun vippi 100€ oli käytössäsi. Vippi 100€ kuluineen ja korkoineen maksetaan yleensä kotiin tulevalla laskulla, mutta nykyään voit usein valita myös nopean ja huomaamattoman sähköpostilaskun. Vipin ja korkojen lisäksi joudut usein maksamaan myös muita kuluja. Kuluja voivat olla esimerkiksi toimituskulut sekä tekstiviestikulut, jotka vaihtelevat nollasta eurosta viiteen euroon. Vippi 100€ tarjoavien vippiyritysten verkkosivuilta löydät tiedot laina-ajoista, maksuajoista, peruuttamispolitiikasta sekä muista tärkeistä asioista. Verkkosivuilta löytyvä informaatio kannattaa ottaa huomioon, sillä näin voit välttyä myöhemmin ikäviltä yllätyksiltä esimerkiksi vippi 100€ takaisinmaksun kanssa. Parasvippi.net 100 euron vippivertailun avulla löydät halvimman 100 € vipin.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?