1000€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 1000 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ laina ( katso vertailu )

Korko:56€
Tod. vuosikorko:10.67%
Yhteensä:1056€

Kuukausierä

88€

Löysimme sinulle 21 sopivaa 1000 euron lainaa

1000 euron vippivertailu

1000€ Vippi vertailun hintoihin voi tulla muutoksia, joten tarkistathan aina lainan tarjoajan sivuilta tämän hetken tiedot. 1000 euron pikalainaa ei myönnetä läheskään aina ensilainana, joten todellinen maksimilainamäärä juuri sinulle voi olla alle 1000 euroa. Vippivertailun hinnat on tarkistettu 20.6.

Vippi 1000€

1000 € vippivertailuVippi 1000€ Yllättikö suurempi rahantarve tai meno? Tarvitsetko rahaa hieman suurempaan tarpeeseen, esimerkiksi asunnon remonttiin, vuokran ja laskujen maksuun tai vaikkapa lomamatkaan? Tärkeään tarpeeseen ja menoon rahoituksen tuo vippi 1000€, jonka saat helposti, turvallisesti ja nopeasti. Vippi 1000€ on mahdollista saada aina ilman takaajia ja vakuuksia.

 

Kulutusluotot ovat isoja, jopa kymmenien tuhansien eurojen kokoisia lainoja, mutta kun pikkutarve yllättää, niin vippi on myöskin paras ratkaisu. Vippi 1000€ on nopea ja turvallinen vaihtoehto, sillä rahat tulevat tilillesi nopeasti, hakemuksen teet netissä tai tekstarilla ja ennen hakemuksesi lähettämistä tunnistaudut sivulle TUPAS-tunnistautumisen avulla. Usein saat myönteisen tai kielteisen viestin lainan saamisesta jo parin minuutin sisällä ja sen jälkeen rahat voidaan maksaa tilillesi saman tien, jos olet jättänyt hakemuksesi yrityksen aukioloaikojen sisäpuolella. Vipin maksat takaisin korkoineen, joihin vaikuttaa esimerkiksi laina-aika. Useat pikavippiyritykset tarjoavat tuhannen euron vippiä useammassa erässä maksettavaksi, ja kustannukset vaihtelevat eri yritysten välillä. Ota siis homma haltuun ja etsi sinulle paras vippi 1000€! Vippi 1000€ on hieman isompi vippi, jota eivät kaikki pikavippiyhtiöt tarjoa. Useimmat pikavippiyhtiöt kuitenkin myöntävät 1000 euron vippejä.

Saadaksesi pikavippiä sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja oikeustoimikelpoinen, vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Luottotietojesi tulee olla kunnossa, eli olet siis hoitanut raha-asiasi kiitettävästi tähänkin asti. Saadaksesi vippiä useat vippiyhtiöt voivat vaativat hakijoiltaan myös 20-23 vuoden ikää. Myös aikaisempi hyvä kokemus pikavipin tarjoajan palveluista ja se, että olet maksanut vippisi takaisin ajoissaan, voi olla vaatimuksena erityisesti suuremman vipin saamiseksi. Vippi 1000 € maksetaan tilillesi yleensä parin vuorokauden sisällä siitä, kun olet saanut myönteisen vastauksen – yleensä jo saman päivän aikana! Voit hakea tuhannen euron vippiä netissä. Pikavippien tarjoajien sivulta löydät yksityiskohtaiset ohjeet sekä hakemuksen, jonka avulla haet vippiä helposti. Hakemuksesi yhteydessä sinun tulee tunnistautua palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi verkkopankin kautta. Tunnistautumisen jälkeen saat yleensä PIN-koodin, jonka avulla voit ensi kerralla hakea lainaasi vielä nopeammin tekstiviestillä, ilman tunnistautumista. Jotta vippi 1000€ takaisinmaksu olisi sinulle mahdollisimman helppoa, pikavippiyhtiö lähettää laskun suoraan kotiisi. Nykyään monet yritykset tarjoavat mahdollisuuden myös sähköpostilla saatavaan laskuun.

Kaikissa vipeissä on aina kuluttajansuojalain vaatima peruutusoikeus. Jos et jostain syystä esimerkiksi tarvitse vippiä, sinulla on kaksi viikkoa aikaa tehdä peruuttamisilmoitus vipin tarjoajan ohjeiden mukaan. 14 päivän aika alkaa vasta siitä, kun pikavippiyhtiö on lähettänyt sinulle oman osasi sopimuksesta sekä kuluttajansuojalain vaatimat ennakkotiedot. Kun olet lähettänyt vippi 1000€ peruutusilmoituksen, sinulla on 30 vuorokautta aikaa maksaa summa vipin myöntäjälle. Useat vippiyritykset vaativat lisäksi myös summan koron siltä ajalta, kun laina oli käytössäsi. Tuhannen euron vipin laina-aika riippuu vipin myöntäjästä ja myös omasta valinnastasi. Voit valita sekä lyhytaikaisia lainoja että pidempiaikaisia lainoja, jotka voidaan maksaa takaisin useissa erissä. Kuten muissakin vipeissä, myös vippi 1000€ kustannukset ovat yleensä sitä alhaisemmat, mitä lyhyempi laina-aikasi on. Esimerkiksi viikon laina-aika tulee maksamaan sinulle vähemmän kuin kuukauden tai kolmen kuukauden laina-aika.

Vippi 1000€:n lisäksi maksat summastasi vipin tarjoajan määrittelemän koron tai toimitusmaksut. Koron ja vipin lisäksi hintaan voidaan lisätä muita kuluja, kuten tekstiviestikuluja. Vippi 1000€ tarjoavien vippiyritysten sivuilta löydät tiedot kuluista, laina-ajoista, vipin peruuttamisesta ja muista asioista, jotka on tärkeä ottaa huomioon lainaa haettaessa. Lisäkysymyksissä voit soittaa asiakaspalveluun tai lähettää sähköpostia. Parasvippi.net 1000 € vippivertailun avulla löydät taatusti edullisimman 1000 euron vipin.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?