1500€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 1500 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1500€ laina ( katso vertailu )

Korko:84€
Tod. vuosikorko:10.67%
Yhteensä:1584€

Kuukausierä

132€

Löysimme sinulle 21 sopivaa 1500 euron lainaa

Kulutusluotto 1500€ vertailussa

1500 € kulutusluotto on yleensä nopeaan tarpeeseen otettava laina. Auton hajoaminen, sopivan lomamatkan varaaminen tai pieni remontti voi äkkiä sekoittaa raha-asioita. 1500€ luotto on kuitenkin nopeasti saatavilla, jos vain on luottotiedot kunnossa ja säännölliset tulot varmistamassa luoton takaisinmaksun.

1500 € kulutusluoton hakeminen on tänä päivänä hyvin kätevää. Asiakas tekee luottohakemuksen internetin kautta tunnistautuen verkkopankkitunnuksiensa avulla. Lainapäätös tulee yleensä muutamassa minuutissa, riippuen mihin aikaan päivästä luottoa hakee. Luottoa ei ole pakko ottaa heti käyttöön, vaan lainaa on mahdollista hakea varmuuden vuoksi myös etukäteen. Nykyään useat lainantarjoajat suosittelevat suuremman luottolimiitin hakemista, jonka puitteissa asiakas voi myöhemmin nostaa kulutusluottoa tarpeidensa mukaan mihin vuorokauden aikaan tahansa. 

1500€ kulutusluottoa maksetaan yleensä takaisin kuukausierissä luottosopimuksen mukaisesti. Lainaan on yleensä mahdollista saada myös maksuvapaita kuukausia.

Kulutusluotto on laina, joka on pääasiassa tarkoitettu kulutukseen eli elämiseen. Monella on kokemuksia tilanteesta, jolloin rahaa tarvitsee äkillisesti. Rahojen käyttötarkoitusta ei lainaa hakiessa tarvitse määritellä tarkemmin. Kulutusluottoja on monia erilaisia, mutta yhtenäistä niille on, että yleensä luotot ovat melko lyhytaikaisia, muutaman tuhannen euron lainoja. Lainojen vuosi korot saattavat vaihdella jopa yhdeksästä kolmeenkymmeneen prosenttiin lainanmäärästä ja lainaajasta riippuen. Koron suuruuteen vaikuttaa myös lainanottajan mahdollisesti tarjoama vakuus.

Kulutusluottoja tarjoavat pääasiassa pankit, mutta myös erilaiset kotimaiset ja ulkomaiset rahanlainaamiseen erikoistuneet yritykset ovat saaneet jalansijaa alalla. Netistä löytyy tänä päivänä todella monta erilaista lainan tarjoajaa erilaisilla lainaehdoilla ja koroilla.

Netistä löytyy monia yrityksiä, jotka tarjoavat 1500 euron lainan. Lainaehdot ovat aikalailla samanlaiset kuin esimerkiksi 2000 euroa lainatessa. Useimmat lainantarjoajat eivät vaadi vakuuksia lainasumman ollessa alle 3000 euroa. Lainan vakuus on eräänlainen takaus lainanantajalle siinä tapauksessa, ettei lainan takaisinmaksua hoideta sopimuksen mukaan. Jos lainaa hakiessa kuluttajalla on tarjota vakuus, ovat lainojen korot yleensä hiukan matalampia. Siinä tapauksessa ettei vakuuksia ole, kasvaa riski lainanantajalle, joka puolestaan johtaa siihen että lainoihin tulee korkeampi korko.

1500 euron lainaaminen verkkosivuilta on helppoa. Yritykset jotka tarjoavat kulutusluottoa on useasti jopa kerätty samalle sivulle, josta voi vertailla erilaisia takaisinmaksuvaihtoehtoja sekä tietysti korkojen määrää. Nykyään löytyy monia lainanvertailusivustoja, joiden tarkoituksena on auttaa halvan lainan etsimisessä. Kulutusluottovertailut tekee yritys, joka saa provision myönnetyistä luotoista. Lainan hakeminen on tehty helpoksi, ja kulutusluottovertailu-yritykset kilpailuttavat lainat valmiiksi kuluttajalle. Kulutusluotoissa on eroja, joten lainoja vertailemalla saattaa säästää selvää rahaa. Lainahakemus on aina ilmainen. Lainapäätös tulee nopeasti jopa muutamassa tunnissa. Hakija voi itse määrittää lainasumman ja lainan takaisinmaksuajan. Lainan allekirjoitus tapahtuu kätevästi pankkitunnusten avulla, ja laskut lähetetään joko sähköpostiisi tai kotiin kannettuna postilaatikkoon. Useimmat luotot myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Lainoissa vaaditaan täysi-ikäisyyttä, joskus jopa vähintään 22-vuoden ikää. Kulutusluottovertailut ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä, ja niiden avulla säästää myös aikaa. Vertailusivustoilla näet kaikki lainan tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä.

Sopivan lainan löydyttyä täytetään lainahakemus valitun yrityksen kotisivuilla. Nykyään kaikilla lainanantajilla (myös pankeilla) on mahdollisuus täyttää lainahakemus netissä. Tosin jotkut pankit vaativat asiakkuuden kulutusluottoa hakiessa. Hakemuksen täyttämisen jälkeen odotetaan lainapäätöstä. Yrityksestä yleensä lähetetään sähköpostia tai soitetaan, jos hakemus on ollut puutteellinen ja lisätietoja tarvitaan. Lainapäätöksen tullessa lainanhakija hyväksyy päätöksen, ennen kuin rahat maksetaan tilille.

On tärkeää että lainan erät maksetaan aina ajoissa sopimusta noudattaen. Maksujen myöhästyessä laina tulee kalliimmaksi korkojen ja huomautusmaksujen takia. Lainan loppusummassa saattaa olla huomattavia eroja alkuperäiseen, jos laskujen maksujen myöhästyminen johtaa korkojen nousuun.

Viime vuosikymmenen kuluessa erilaiset kulutusluotot saavuttivat suuren suosion. Yhä useammat ottivat kulutusluottoa lyhyemmän harkinnan jälkeen, koska luoton ottaminen ja saaminen oli niin helppoa. Netistä lainaa hakemalla rahat saatettiin siirtää tilille muutaman tunnin kulutta kellonajasta huolimatta, vaikka keskellä yötä.

Vuosina 2009 ja 2010 tehtiin lakiuudistus koskien suosittuja kulutusluottoja. Vuodesta 2009 lähtien kulutusluottoa ei enää saa myöntää öisin kuluttajalle. Yritysten osalta lakia muutettiin niin, että kulutusluottoa myöntävän yrityksen pitää olla jäsenenä suomalaisessa tarkoin valvotussa jäsenrekisterissä, joka pitää huolen, että yritys noudattaa hyvää luotonantotapaa. Vuonna 2013 otettiin voimaan alle 2000e euron lainojen korkokatto.

1500€ laina tiivistetysti

  • Suomen suurimmat netistä haettavien kulutusluottojen tarjoajat ovat Ferratum, SveaDirekt ja Halens yksityislaina. Suosittuja lainanvertailusivustoja ovat vertaalaina.fi ja uusilaina.fi
  • 1500 euron kulutusluottoja myöntävät pankit ja erilaiset netissä toimivat rahoitusyritykset
  • 1500 euron lainaan ei tarvita vakuuksia, ja lainan hakeminen verkkosivuilta on helppoa
  • Nopeat lainapäätökset jopa muutamissa minuuteissa!


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?