200€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 200 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 200€ laina ( katso vertailu )

Korko:48€
Tod. vuosikorko:50.67%
Yhteensä:248€

Kuukausierä

21€

Löysimme sinulle 7 sopivaa 200 euron lainaa

200 euron vippivertailu

Vippivertailun hinnat on tarkistettu 20.6. Muutoksia hintoihin voi tulla, joten lainantarjoajan sivuilta kannattaa tarkistaa aina lainan ajantasaiset tiedot. 200 euron vippivertailun kokosi parasvippi.net.

Vippi 200€

200 euron vippivertailuKärsitkö kroonisesta tai akuutista rahapulasta? Kun rahapussi näyttää nollaa ja Matti on muuttanut pankkitilille, vippi 200€ on ratkaisusi elämän varrelle osuvien tarpeiden ja menojen rahoittamiseksi! Pitipä sinun sitten viedä autosi korjaukseen, maksaa vuokraa, ostaa ruokaa tai vaatteita talven varalle, vippi 200€ auttaa sinua toteuttamaan aikeesi nopeasti, helposti ja turvallisesti. 200 euron vipin saat aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Jotta voisit saada 200 euron vippiä, sinun tulee aina olla vähintään 18-vuotias. Jotkin vippien tarjoajat voivat vaatia hakijoiltaan myös yli 20 vuoden ikää. Näin he yrittävät välttyä riskeiltä, sillä nuoret eivät aina omista varoja erityisesti suuremman lainan takaisinmaksuun. Pikavipin hakijan tulee aina olla oikeustoimi- ja luottokelpoinen. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että hakija on kykenevä hoitamaan itse omat raha-asiansa ja on toiminut niiden kanssa hyvin ennenkin – luottorekisteristä ei siis tulisi löytyä merkintöjä esimerkiksi aikaisemmista maksamattomista laskuista ja lainoista. Kun olet saanut lainaa vippiä tarjoavalta yritykseltä sekä maksanut lainasi takaisin ajallaan, voit saada seuraavalla kerralla jopa rahanarvoisia etuja. Lainasummat voivat esimerkiksi olla suuremmat ja voit maksaa lainasi takaisin useammissa erissä.

Vippi 200€ voidaan hakea joko netissä tehtävällä selkeällä hakemuksella tai helposti ja nopeasti tekstiviestillä. Hakemuksen löydät palveluntarjoajan nettisivuilta, ja sen yhteydessä on yleensä laskuri, jolla lasket nopeasti lainastasi koituvat lopulliset kulut korkoineen. Yleensä ensimmäisen vipin hakeminen vaatii palveluun tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi oman verkkopankkisi kautta. Sen jälkeen monet vippiä tarjoavat yritykset antavat sinulle henkilökohtaisen PIN-koodisi, jonka avulla voit hakea seuraavan vippisi tekstiviestillä – silloin vippi 200€ on siis vain parin tekstiviestin päässä. Vippi 200€ korkoineen ja muiden kulujen kera maksetaan yleensä kotiin tulevalla laskulla, mutta useat paikat tarjoavat nyt mahdollisuuden myös sähköpostiin lähetettävään laskuun. Vippi 200€ maksetaan paikasta riippuen tilillesi parin päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä. Joskus voit saada rahasi tilillesi jo silmän räpäyksessä! 200 euron vippien laina-ajat riippuvat paljon vipin tarjoajasta ja toki myös lainaamastasi summasta. Jotkin yritykset tarjoavat sinulle pitkäaikaisempaa ja toiset taas lyhytaikaisempaa laina-aikaa. Vippi 200€ tulee sinulle yleensä edulliseksi, jos valitset lyhyemmän laina-ajan. Syy siihen on se, että joudut maksamaan korkoja lyhyemmältä ajalta. Esimerkiksi viikon laina-aika maksaa sinulle yleensä paljon vähemmän kuin esimerkiksi mahdollisimman pitkä, jopa kolmen kuukauden laina-aika.

Kuten kaikki muutkin vipit, myös vippi 200€ sisältää kuluttajansuojalain määräämän peruuttamisoikeuden. Jos jostain syystä haluat peruuttaa vippisi, on sinulla 14 päivää aikaa tehdä peruutusilmoitus vipin tarjoajan verkkosivuilta löytyvien ohjeiden avulla. Syy peruuttamiseen voi olla esimerkiksi se, että rahan tarpeesi menikin jo ohi tai sait rahat lainan takaisinmaksuun. 14 päivän peruutusoikeus alkaa, kun olet saanut vippi 200€ ohella oman sopimuksesi sekä kuluttajasuojalain vaatimat ennakkotiedot. 14 päivän jälkeen sinulla on 30 vuorokautta aikaa maksaa vippi 200€ takaisin vipin myöntäjälle. Monet vippien tarjoajat vaativat myös korkojen maksamista siltä ajalta, kun vippi 200€ oli käytössäsi. Jos lainassasi oli kiinteät toimitus- ja käsittelykulut, löydät tiedot peruuttamisesta koituvista kuluista pikavipin tarjoajan verkkosivuilta.

Lainaamasi summan lisäksi maksat tietenkin korot, mutta myös muut kulut, joita ovat esimerkiksi tekstiviestikulut. Kulut riippuvat paljon vipin tarjoajan omista säädöksistä; joskus et maksa mitään ja joskus taas maksat useita euroja. 200 euron vippiä tarjoavien vippiyritysten sivulta löydät aina tiedot laina-ajoista, maksuajoista, peruuttamispolitiikasta sekä muista tärkeistä tiedoista, muun muassa todellisesta vuosikorosta. Jos kysyttävää kuitenkin jäi, löydät palvelun tarjoajan sivuilta myös asiakaspalvelun puhelinnumerot sekä yleensä sähköpostin, johon otat yhteyttä ilmaiseksi. Parasvippi.net 200 euron vippivertailun avulla löydät varmasti halvimman 200 € vipin.

 Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?