20000€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 20000 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 20000€ laina ( katso vertailu )

Korko:695€
Tod. vuosikorko:6.54%
Yhteensä:20695€

Kuukausierä

1725€

Löysimme sinulle 9 sopivaa 20000 euron lainaa

20000€ kulutusluottojen vertailu

20000 euron suuruisia kulutusluottoja on mahdollista vertailla vaivattomasti ja nopeasti netissä eri vertailusivustoilla. Tällainen on myös Parasvippi.net. Parhaiten omiin tarpeisiinsa sopivan luotonantajan 20000€ lainaa varten löytää siis helposti ja kätevästi verkossa, ja luottoa tarjoavissa yrityksissä on useampi vaihtoehto, joista valita. Kulutusluottolainojen vertailusivustot vertailevat eri lainanantajia, ja sivustojen kautta on mahdollista hakea välittömästi lainaa valitsemastaan paikasta sivustolle linkitetyllä sähköisellä hakulomakkeella. Monet kulutusluottoja vertailevista sivustoista tarjoavat myös käyttäjäystävällistä hakuominaisuutta, jossa luotonhakija voi itse valita esimerkiksi haluamansa summan, laina-ajan ja maksuerien määrän. Näiden hakutoiveiden perusteella kulutusluottoja vertailevat sivustot tarjoavat luottoja vertailevalle parhaiten hakutoiveet täyttävät vaihtoehdot paremmuusjärjestyksessä.

Kulutusluottoja vertailevat sivustot laittavat 20000 euron kulutusluottoja tarjoavat lainanantajat useimmiten järjestykseen edullisuuden mukaan, mikä helpottaa edullisimman vaihtoehdon löytämistä kuluttajalle. Kulutusluottoja vertailevat sivustot toimivat siten, että ne hakevat netistä halutunsuuruisten lainojen hintatiedot lainoja tarjoavien yritysten omilta kotisivuilta eli hintatiedot ovat ajan tasalla ja paikkansapitäviä. Kulutusluottovertailusivustot kertovat tarpeellisia faktoja luotontarjoajista luotonhakijoille ja suosittelevat hyviksi havaittuja ja luotettaviksi todettuja tahoja, jotta kuluttajan on helppoa tehdä valistunut päätös siitä, mistä hakea luottoa turvallisesti. Yksityissektorilla toimivat kulutusluottoja tarjoavat yritykset myöntävät 20000€ luottoa usein nopeammin ja pienemmällä vaivalla kuin pankit, joista lainaa on myös mahdollista hakea, mutta joissa hakemusten käsittely ja luoton myöntäminen kestävät huomattavasti pitempään kuin yksityisellä puolella.

Yksityisiä lainanmyöntäjiä näin suurelle summalle on muutamia, ja 20000 euron suuruista luottoa voi hakea suoraan verkosta esimerkiksi Etua.fi ja Rahalaitos -sivustojen kautta, joita myös kulutusluottoja vertailevat sivustot suosittelevat käyttämään. Kulutusluottolainojen vertailusivustot kertovat usein myös muun muassa lainan todelliset kustannukset, alaikärajan lainan ottamiselle, lainan takaisinmaksuajan sekä takaisinmaksuerien määrän, mikä tekee eri lainanantajien vertailusta helpon ja nopean kokemuksen. 20000€ suuruisen kulutusluoton ollessa kyseessä luottovertailusivustot pystyvät kuitenkin antamaan ainoastaan arvion lainan todellisista kuluista, sillä tämänsuuruisissa summissa lainan kustannuksiin alkavat vaikuttaa muun muassa asiakkaan työtiedot ja maksuhistoria pankeille.

Kulutusluottoja vertailevilla sivustoilla kerrotaan myös muista asioista, joita 20000 euron lainan saaminen edellyttää, esimerkiksi lainan myöntämiseen vaadittavista vakuuksista. Useimmiten 20000 euron lainoille vaaditaan vakuuksia, sillä mitä suurempi laina on kyseessä, sitä enemmän kustannuksiin vaikuttavat muun muassa asiakkaan työtiedot ja maksuhistoria pankeille. 20000€ lainoja on mahdollista saada myös joissain tapauksissa ilman vakuuksia, mutta tämä on melko harvinaista. Kahdenkymmenen tuhannen euron suuruiselle lainalle tarvitaan kuitenkin useimmiten vakuuksia, sillä luotonantajat haluavat varmistua asiakkaan luottokelpoisuudesta näin suuren summan ollessa kyseessä. Luotonsaannin ikäraja puolestaan vaihtelee 20000 euron kulutusluotoilla luotonantajan mukaan, mutta luoton hakijan tulee yrityksestä riippumatta olla useimmiten vähintään 20-vuotias. Ajoittain 20000 euron lainantarjoajia vertailevat sivustot tarjoavat lisätietoa myös lainan ottoa koskevista määräyksistä ja asetuksista Suomessa sekä muista asioita, joita lainan ottajan on hyvä tietää ennen hakemuksen tekemistä. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi se, että lainanottoa kannattaa harkita tarkasti etukäteen ja lainan todellisiin kustannuksiin, esimerkiksi todelliseen korkoon, luoton hoitokuluihin ja tilin avausmaksuihin, tulee kiinnittää huomioita. Osa sivustoista antaa myös ohjeita siitä, mitä tulee tehdä maksuvaikeuksien kohdatessa ja huomauttaa, että otetut lainat on aina maksettava takaisin. Kulutusluottovertailuja tekevillä sivustoilla kerrotaan myös sivustojen suosittelemien lainanantajien luotettavuudesta ja taataan, että suositellut 20000€ kulutusluottoja myöntävät yritykset ovat pitkään Suomessa toimineita ja vakavaraisia, joten asiakassuhteen hoitaminen ei tule tuottamaan ongelmia luotonottajalle.

Tiivistelmä 20000€ lainoista

  • 20000 euron kulutusluottoja vertailevia sivuja on runsaasti myös parasvippi.netin lisäksi
  • Luottoa on mahdollista hakea suoraan kulutusluottoja vertailevalla sivulla olevasta linkistä
  • Vertailusivustolla kerrotaan muun muassa lainan todellisista kustannuksista, laina-ajasta, maksuerien määrästä, alaikärajasta luoton hakemiseen sekä vaadittavista vakuuksista


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?