300€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 300 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 300€ laina ( katso vertailu )

Korko:72€
Tod. vuosikorko:50.67%
Yhteensä:372€

Kuukausierä

31€

Löysimme sinulle 7 sopivaa 300 euron lainaa

Vippivertailu 300 € vippi Top 10

Pikavippien korot ja kulut on katsottu lainantarjoajien sivustoilta 6.6.2013. Ajantasaiset summat kannattaa tarkistaa aina ennen vipin ottamista, koska hinnat voivat muuttua. 300 € vippivertailun koosti parasvippi.net.

Vippi 300€

300 vippi & vertailuKärsitkö rahapulasta? Tarvitsetko rahaa pikaisesti eli nyt? Vippi 300€ on pelastuksesi! Pitipä sinun sitten maksaa vuokra, viedä autosi korjaukseen, ostaa kuukauden ruoat tai hommata vaatteita talven varalle, vippi 300 € auttaa sinua nopeasti, turvallisesti ja ennen kaikkea helposti. Aina tililtä ei löydy rahaa yllättävissä tilanteissa, kun esimerkiksi auto tai kodinkone hajoaa tai postilaatikkoon tipahtaa vaikka hammaslääkärilasku. Vippi on nopea ja turvallinen ratkaisu, joka tuo rahaa tarpeeseen minuuteissa! Lähes jokaiselta suomalaiselta pikavippien tarjoajilta on mahdollisuus saada vippi 300€. Saadaksesi pikavippiä, tulee sinun olla vähintään 18 vuotta täyttänyt sekä oikeustoimikelpoinen. Jotta saat vippiä, sinuun tulee olla myös luottokelpoinen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei ole luottotiedoissasi merkintöjä aikaisemmista maksuhäiriöistä.

Joskus 300 euron vipin saamiseksi voit tarvita vähintään 20 vuoden ikää. Nostamalla ikärajoja pikavippejä tarjoavat yritykset ovat pyrkineet laskemaan riskiensä määrää. Ensilainaksi vippi 300 € on melko suuri – siksi sitä voidaan joskus tarjota vain aikaisemmille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet maksunsa ajallaan ja huolellisesti. 300 euron vipin saat aina ilman vakuuksia ja takaajia, ja rahat maksetaan paikasta riippuen tilillesi yleensä enintään parin päivän sisällä hakemuksesi lähettämisestä, joskus jopa jo samana päivänä!

300 euron vippiä voidaan hakea netissä palveluntarjoajan omalla hakemuksella, tai helposti ja nopeammin tekstiviestillä. Suurin osa vippien tarjoajista vaatii sinua tunnistautumaan palveluun ensimmäisellä kerralla. Sen teet verkkopankkitunnuksillasi oman verkkopankkisi kautta. Sen jälkeen useimmat pikavippien tarjoajat antavat sinulle henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla voit hakea seuraavan vippisi kätevästi tekstiviestillä. Yleensä joudut lähettämään palveluun viestin, jolla hyväksyt sopimuksen ehdot sekä toisen viestin, jossa hyväksyt myönnetyn lainan. Hakemuksen voit useimpiin paikkoihin jättää 24 tuntia vuorokaudessa, mutta hakemuksia käsitellään ja lainoja maksetaan enintään vain kello 7-23 välillä. Jotta voisit maksaa vippisi ja siihen liittyvät muut kulut helpoimmalla tavalla, useat pikavippipaikat lähettävät laskun suoraan kotiisi. Laskun voit maksaa laina-aikasi mukaan joko yhdessä tai useammassa erässä.

Haluamasi vipin laina-ajat riippuvat paljon vipin tarjoajasta sekä totta kai myös summasta. Jotkin yritykset tarjoavat sinulle pitkäaikaisempaa ja lyhytaikaisempaa laina-aikaa, mutta voit myös itse valita laina-aikasi. Kuten muissakin vipeissä, 300 euron vipin korot voivat olla sitä alhaisemmat, mitä lyhyempi laina-aikasi on. Syy siihen on se, että joudut maksamaan korkoja lyhyemmältä ajalta. Esimerkiksi viikon laina-aika maksaa sinulle yleensä paljon vähemmän kuin pidempi, jopa vuoden pituinen laina-aika.

Muiden vippien tapaan myös vippi 300€ sisältää aina kuluttajansuojalain määräämän peruuttamisoikeuden. Jos esimerkiksi et tarvitsekaan pikavippiä tai rahasi käsittelyssä ilmenee muita ongelmia, sinulla on 14 päivää aikaa tehdä peruutusilmoitus vipin tarjoajan verkkosivuilla olevien ohjeiden mukaan. 14 päivän peruutusoikeus alkaa, kun olet saanut 300 euron vippisi ohella sopimuksen sekä kuluttajansuojalain vaatimat ennakkotiedot. Peruutuksen jälkeen sinulla on 30 vuorokautta aikaa maksaa vippi 300€ takaisin vipin myöntäjälle. Monet vippiyritykset vaativat sinua maksamaan myös summan koron siltä ajalta, kun vippi oli sinun käytössäsi.

300 euron vipin lisäksi joudut maksamaan summastasi korkoa tai kiinteitä toimituskuluja. Koron ja vipin lisäksi hintaan voi tulla myös muita kuluja, jotka riippuvat vipin tarjoajasta. Esimerkiksi tekstiviestikulut liitetään lähes aina laskuun. Vippi 300€ -rahoitusta elämään tarjoavien vippiyritysten sivulta löydät aina tiedot laina-ajoista, maksuajasta, peruuttamisesta sekä muista tärkeistä tiedoista, joihin tulisi aina tutustua ennen lainan hakemista. Parasvippi.net 300 euron vippivertailun avulla löydät edullisimman 300 € vipin.Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Jouko Laakso
Tarvitsen lainaa hyvään tarpeeseen
Jouko Laakso5
palvelu on selkeä Ja hyvä vinkki
Anetta Kujala1
Voisiko myös yläikärajan AINA ilmoittaa ja voisiko sen edes joku hilata 80:een, mikä nykyisin ei enää ole ihan mahdoton ikä. Nyt tyssää kaikki tuohon 75 ikävuoteen!!

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?