3000€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 3000 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 3000€ laina ( katso vertailu )

Korko:168€
Tod. vuosikorko:10.67%
Yhteensä:3168€

Kuukausierä

264€

Löysimme sinulle 15 sopivaa 3000 euron lainaa

3000€ kulutusluottojen vertailu

3000€ kulutusluotto on kätevä lisä ylimääräisiin hankintoihin, kun oma palkka ei riitä niitä kerralla kattamaan. Kulutusluotto on helppo tapa rahoittaa myös ylläviä menoja, koska sen hakeminen ja lainapäätöksen saaminen vie vain hetken.

Ennen lainan hakemista kannattaa vertailla eri luottovaihtoehtoja, koska kuluissa ja koroissa voi olla isojakin eroja. Myös takaisinmaksuajat voivat vaihdella, joten itselle sopivan lainan valitsemiseen kannattaa käyttää vähän aikaa. 3000€ kulutusluoton hakeminen edellyttää, että asiakkaalla on luottotiedot kunnossa ja lisäksi säännölliset tulot varmistavat lainan takaisinmaksua. Luottoa haetaan nettihakemuksella ja luottopäätöksen saa yleensä nopeasti. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain, tosin asiakkaalla on yleensä mahdollisuus myös maksuvapaisiin kuukausiin. Lainan voi maksaa kokonaisuudessaan takaisin myös ennen laina-ajan loppua.

Kulutusluotot ovat saavuttaneet suuren suosion viime vuosina. Kuluttaja tähtää oman elämänlaadun parantamiseen luottoa ottaessaan. Kodin suuremmat hankinnat, ehkä lomareissun harkinta motivoi lainan hakua. Kaikilla on kokemuksia yllättävistä menoista. Hieman suuremmat summat, kuten 3000e, on helposti lainattavissa rahanlainausyrityksiltä niiden verkkosivuilta. Useimmat lainantarjoajat tarjoavat kulutusluottoja aina 3000 euroon asti ilman vakuutta. Erityisiksi online-luotot tekee niiden käsittelyn nopeus. lainahakemus täytetään sähköisesti, ja vastauksen hakemukseen saat jo muutaman minuutin kuluessa. Näin ollen vältyt monilta tapaamisilta pankin kanssa, ja koko prosessi hoituu erittäin kätevästi. Luoton antaja ei tarvitse selvityksiä siitä, miten kulutusluotto käytetään ja näin ollen maksaa rahat tilille jopa parin pankkipäivän kuluessa myöntävästä lainapäätöksestä. Lainapäätöksen hakeminen on maksutonta kaikilla kulutusluottojen tarjoajilla. Kulutusluotosta maksetaan käsittelymaksu vasta lainaa nostaessa.

3000 euron internet-laina lasketaan kulutusluotoksi, koska summa on sen verran suurempi ja takaisinmaksuaika pidempi. Netistä on tarjolla myös monenlaisia pikalainoja yhtäkkiseen rahantarpeeseen muutaman päivän takaisinmaksuajalla. Suurin ero pikalainoilla ja kulutusluotolla on nimenomaan lainattavan summan määrä ja se, että takaisinmaksuajan pituus määrittää korkoprosentin. Kulutusluoton hankkiminen tulee pitkällä tähtäimellä halvemmaksi kuin monen pienemmän pikalainan otto ja takaisinmaksu. Kulutusluotto tulee usein myös halvemmaksi kuin jatkuva luottokortin käyttö.

3000 euron lainaa myöntävät yritykset

3000 euron lainapäätöksen tehtyään kannattaa eri rahanlainausyrityksille tehdä vertailu. Netistä löytää helposti sivuja, joissa toinen yritys on jo valmiiksi listannut kuluttajaa varten valmiiksi kulutusluoton tiedot. Takaisinmaksu ja korkojen määrä vaihtelee hiukan eri yrityksillä.

Yksi suurimpia rahoitusyrityksiä Suomessa ovat esimerkiksi Euroloan ja Credit24. Euroloan.fi on kotimainen kulutusluotontarjoaja, jolla on jo yli 70 000 tyytyväistä asiakasta. Euroloanin toimintaperiaate on yksinkertainen. Hyväksytyn 3000 euron lainapäätöksen saatuaan kuluttajalle avataan luottotili, jolle yritys maksaa rahat. Lainansaajan ei kuitenkaan tarvitse nostaa koko summaa kerralla, vaan siirtää luottotililtä tarpeen mukaan käyttörahaa omalle tililleen. Korkoa maksetaan luonnollisesti vain käytetystä summasta. Rahaa saa nostettua käyttötilille ympäri vuorokauden, eikä kertanoston määrää ole rajoitettu. Kauppalehti ja Balance Consulting on nimennyt Euroloanin menestyväksi yritykseksi vuonna 2013. Lue artikkeli Euroloanista tästä.

Halens Yksityislainan myyntivaltteja on maksuton lainan avaus, ja myöskään laskutuksesta ei peritä lisämaksua. Ainostaan korot tulevat maksettavaksi pääoman lisäksi. Lisäksi vuodessa on mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen. Lainan voi myös luonnollisesti maksaa pois sovittua aikaisemmin. Halensin 3000 euron kulutusluoton löytää nettisivuilta halens.fi.

Uusilaina.fi ja Vertaalaina.fi ovat nettisivuja, joilla eri lainantarjoajien 3000 euron kulutusluotot on kerätty samalle sivulle vertailuun. Niiden toiminta perustuu pieneen provisioon, joka maksetaan valitusta lainasta.

Vertaalaina.fi tarjoaa 3000e kulutusluottoa luotettavasti, nopeasti ja turvallisesti eri yrityksiltä. Vertaalaina on kilpailuttanut rahalaitokset valmiiksi, ja tietoja päivitetään viikoittain. Vertaalaina.fi hyväksyy vain asialliset, hyvämaineiset rahanlainausfirmat, ja kyseiset yritykset käyvät läpi tiukan seulan. Vertaalainan verkkosivuilta löytää lainat ilman takausta, mutta myös mahdollisuus takaukseen on huomioitu. Verkkosivuilta löytyy lainantarjoajien osalta mm. Joustolaina, Nopsalaina ja Aasa.

Rahalaitos.fi tarjoaa luotettavaa, maksutonta palvelua. Rahalaitos on koonnut lainatarjouksia monesta eri yrityksestä ja tarjoaa kuluttajalle sen edullisimman vaihtoehdon. Korot ovat kilpailukykyisiä ja lainansaantimahdollisuus hyvä. Kaikki rahalaitoksen yhteistyökumppanit ovat Suomen finanssivalvonnan alaisia.

Lainoja vertaillessa kannattaa ottaa myös huomioon vaihteleva markkinatilanne. Ajat muuttuvat ja lainojen hinnat sen mukana. Saman tutun 3000 euron kulutusluoton ottaminen moneen otteeseen samasta paikasta ei aina ole se edullisin vaihtoehto. Pysymällä ajan hermoilla ja vertailemalla eri luottoja säästät selvää rahaa. Eri lainasummilla on myös erilaiset takaisinmaksuehdot. Mitä suurempi on laina, sitä pidemmät takaisinmaksuajat ja korkeammat korot.

Tiivistelmät 3000 euron kulutusluotoista

  • 3000 euroa kulutusluottoa ilman vakuuksia vain täyttämällä kaavake sähköisesti
  • Rahat tilille 1–2 päivässä
  • Rahanlainausfirmojen kilpailuttaminen kannattaa


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)