400€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 400 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 400€ laina ( katso vertailu )

Korko:94€
Tod. vuosikorko:49.48%
Yhteensä:494€

Kuukausierä

41€

Löysimme sinulle 8 sopivaa 400 euron lainaa

Vippivertailu 400 € vipeissä

Vippivertailun hinnat on tarkistettu 20.6. Huomioithan, että muutoksia hintoihin voi tulla, joten ajantasaiset summat on hyvä tarkistaa lainantarjoajan sivuilta. 400e vippivertailun halvimmista lainoista suoritti parasvippi.net.

Vippi 400€

400 euron vippivertailuYllättikö postilaatikkoon kolahtanut lasku tai äkillinen meno? Olipa menosi sitten suuri tai pieni, esimerkiksi vuokran tai laskujen maksu, lomamatkan kustantaminen tai jääkaapin täyttäminen, vippi 400€ on ratkaisu rahahuoliisi. Kun rahaa tarvitsee esimerkiksi auton huoltoon viemiseen tai uuden kodinkoneen ostoon hajonneen tilalle, tilin ei ole hyvä olla nollilla. Joskus tarve on kuitenkin kiireellinen, eikä parin viikon päästä tulevasta palkasta tai opintotuesta ole tarpeen hetkellä paljon hyötyä. Vippi 400€ rahoittaa ostoksesi ja menosi nopeasti – rahan voit saada tilillesi parhaimmillaan minuuteissa! 400 euron vipin saat aina ilman takaajia ja vakuuksia.

Vippi 400€ on helppo saada, sillä lähes jokainen suomalainen pikavippien tarjoaja myöntää 400 euron vippejä. Saadaksesi pikavippiä sinun tulee olla vähintään 18-vuotias sekä oikeustoimikelpoinen. Olet myös hoitanut raha-asiasi hyvin tähän mennessä, eli luottotietosi ovat kunnossa. Luotto- ja henkilötiedot tarkistetaan asiaankuuluvista rekistereistä, joista nähdään muun muassa mahdolliset maksuhäiriöt. Jotkin pikavippiyritykset voivat vaatia 20 vuoden ikää 400 euron vipin saamiseksi. Tämä johtuu siitä, että vippiä tarjoava yritys haluaa vähentää riskiä menettää rahansa. Myös se, että olet saanut vippiä yritykseltä, voi olla vaatimuksena tämän kokoiselle vipille.

Voit hakea 400 euron vippiä netissä hakemuksen avulla. Hakemuksen löydät vipin tarjoajan omalta verkkosivulta, jonka yhteydessä on yleensä myös selkeä ja helppokäyttöinen laskuri, jolla lasket kaikki lainaasi lisättävät kulut. Saadaksesi vippiä sinun tulee ensin tunnistautua palveluun verkkotunnuksillasi oman verkkopankkisi kautta. Sen jälkeen monet vippi 400€ tarjoajat antavat sinulle oman henkilökohtaisen PIN-koodisi, jonka avulla voit hakea seuraavaa vippiäsi kätevästi ja nopeaakin nopeammin tekstiviestillä. Tällöin sinun ei tarvitse tunnistautua enää uudelleen – pidä siis koodisi tallessa! Yleensä saat viestin lainasi hyväksymisestä tekstiviestillä ja joudut myös lähettämään vahvistuksen vipistäsi. 400 euron vippisi saat tilillesi viimeistään parin päivän sisällä hakemuksesi lähettämisestä. Jos pikavippisi tarjoajan asiakaspalvelu on kuitenkin vielä auki, voit saada rahat tilillesi lähes saman tien.

400 euron vippien laina-ajat vaihtelevat paljon vippien tarjoajien välillä. Jotkin pikavippiyritykset tarjoavat sinulle lyhytaikaisia lainoja, joiden laina-aika on yleensä viikkoja mutta myös pitempi laina-aika, jopa vuosi, on mahdollinen. Mitä pidempi laina-aika on, sitä korkeammaksi kulut voivat kasvaa. Esimerkiksi viikon laina-aika maksaa sinulle yleensä paljon vähemmän kuin kuukauden tai jopa monen kuukauden laina-aika. Tämä johtuu siitä, että joudut maksamaan korkoa lyhyemmältä ajalta. Jotta vippisi takaisinmaksusta tulisi sinulle mahdollisimman helppoa ja nopeaa, useimmat pikavippien tarjoajat lähettävät laskun suoraan kotiosoitteeseesi. Nykyään voit valita useilta yrityksiltä myös sähköpostiin lähetettävän huomaamattoman ja näppärän laskun.

Vipeissä on aina peruuttamisoikeus. Myös vippi 400€ on mahdollista peruuttaa jos jostain syystä rahantarpeesi ei olekaan niin akuutti. Sinulla on 14 vuorokautta aikaa tehdä peruuttamisilmoitus vipin tarjoajan sivulla olevien ohjeiden avulla. 14 päivän peruutusoikeus alkaa siitä hetkestä, kun olet saanut vippi 400€ ohella kuluttajansuojalain vaatimat ennakkotiedot sekä sopimuksen. Kun olet lähettänyt peruutusilmoituksen, sinulla on 30 vuorokautta aikaa maksaa vippisi ja mahdolliset muut kulut takaisin vipin tarjoajalle. Useat vippiyritykset vaativat maksamaan vippisi lisäksi myös summan koron siltä ajalta, kun vippi oli käytössäsi.

400 euron vippiä tarjoavien vippiyritysten sivulta löydät tietoa esimerkiksi kuluista, laina-ajoista ja peruuttamisesta – siis kaikista tärkeistä asioista, joihin kannattaa tutustua lainaa haettaessa. Vertaile ja mieti mahdollisia vaihtoehtoja rauhassa, sillä valitsemalla parhaan laina-ajan ja –summan juuri itsellesi voit jopa säästää rahaa! Parasvippi.net 400 euron vippivertailu tarjoaa edullisimmat 400 € vipit.Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Kati Nyyssönen4
Hei! Kysyisin, että voitteko selvittää mistä saisin pikavippiä?
Admin:
Hei! Voit laittaa hakemuksia vaikka useampaan paikkaan ja hakea pikavippiä. Me emme tiedä taustojasi ja onko luottotietosi kunnossa. Jos luottotiedot on kunnossa ja olet yli 18-vuotias, saat helposti pikavippiä mistä tahansa. -Parasvippi ylläpito
anja grönfors5
hyvä valinta

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)