4000€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 4000 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 4000€ laina ( katso vertailu )

Korko:229€
Tod. vuosikorko:10.92%
Yhteensä:4229€

Kuukausierä

352€

Löysimme sinulle 13 sopivaa 4000 euron lainaa

4000€ kulutusluottojen vertailu

4000€ kulutusluotto tarjoaa nopean avun esimerkiksi käytetyn auton ostoon. Usein isompia hankintoja varten on säästettävä pitkään, mutta yllättäviä menoja saattaa aina ilmaantua. 4000€ kulutusluotto helpottaa hankintojen jakamista useammalle kuukaudelle ja tarvittaessa lainan voi maksaa myös useammassa vuodessa takaisin.

4000€ kulutusluottoa voi hakea internet-hakemuksella. Asiakkaalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Lisäksi luottotiedot tulee olla kunnossa. Lainapäätös tulee yleensä nopeasti ja myös itse lainan saa pian käyttöön. Lainaa voi yleensä nostaa myös osissa, jos ei tiedä heti tarkkaa lainatarvetta. Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain, mutta asiakas voi hakea myös maksuvapaita kuukausia.

Rahan lainaaminen ei varmasti ole koskaan ollut yhtä helppoa, kuin se on juuri nyt. Rahoitusmarkkinoille on ilmaantunut viime aikoina kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä kuin sieniä sateella. Lisääntynyt kilpailu on luonnollisesti kuluttajalle etu, kun yritykset kilpailevat asiakkaista tarjoamalla lainoja alati paremmin ehdoin. Kulutusluotto voidaan määritellä luotoksi, joka on myönnetty tai luvattu kuluttajalle joko lainana, maksulykkäyksenä tai muuna taloudellisena järjestelynä tarkemmin määrittelemätöntä kuluttamista varten. Terminä kulutusluotto kattaa kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot, jotka on otettu kulutustarkoituksessa. Kulutusluotot ovat useimmiten verrattain lyhytaikaisia lainoja, joskin yritykset ovat ryhtyneet tarjoamaan myös pidempiä laina-aikoja. Tavallinen takaisinmaksuaika on noin viisi vuotta. Suuruudeltaan kulutusluotot ovat muutamia tuhansia euroja. Kulutusluottoja tarjoavat kuluttajille monet eri yritykset - niin pankit kuin yksittäiset kotimaiset ja ulkomaiset luottospesialistitkin. Vuosikorot vaihtelevat kulutusluotoissa tyypillisesti 9–30 %:n välillä, mutta huomattavasti suurempiakin korkoja on peritty.

Kulutusluottoa erilaisin ehdoin

Kulutusluottoa harkittaessa on tärkeää kartoittaa kaikki mahdolliset vaihtoehdot ja suorittaa kulutusluotto vertailu, jotta päätös on mahdollisimman edullinen itselle. Yksi parhaista vaihtoehdoista on LHV Pankki. LHV Pankki tarjoaa kuluttajille keskisuuria ja joustavia rahoitusratkaisuja. Kuluttaja voi hakea kulutusluottoa tuhannesta eurosta aina kuuteen tuhanteen euroon asti. Lainahakemus on helppo ja nopea täyttää netissä. LHV-kulutusluottoa voivat hakea aivan kaikki täysi-ikäiset ja Suomessa asuvat henkilöt, joilla ei ole merkintöjä luottotiedoissa. Lainanhakijalla tulisi myös olla säännöllisiä ansio- tai eläketuloja. Lainapäätös toimitetaan hakijalle nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä hakemuksen jättämisestä. Maksuaikaa kulutusluotolle tarjotaan vuodesta kolmeen vuoteen.

Nopsalaina on kasvanut ja kehittynyt luotonantajana viimevuosina ja se onkin nykyään varteenotettava vaihtoehto kulutusluottoa harkittaessa. Nopsalainan tarjonta kattaa kulutusluotot 1500 eurosta aina 6000 euroon. Lainojen korkoprosentti luonnollisesti vaihtelee, mutta saattaa olla niinkin matala kuin yhdeksän prosenttia. Nopsalainan kulutusluottoa haetaan tavalliseen tapaan täytettävällä hakemuslomakkeella netistä. Lainapäätös toimitetaan asiakkaalle hyvin nopeasti hakemuksen jättämisestä, jopa alle 15 minuutissa. Parasta on, että allekirjoituksen voi tehdä sähköisesti, eli lainaa voi ottaa suoraan kotisohvalta. Laina-aikaa Nopsalainalta saa kuudesta kuukaudesta aina kuuteen vuoteen. Lainaa lyhennetään tuttuun ja totuttuun tapaan joka kuukausi tasaisissa maksuerissä. Tästä on varmasti monilla kokemuksia.

Laadukkaita rahoituspalveluita

4000 euron kulutusluotto on kätevä ja nopea ratkaisu moneen tarpeeseen, kun rahantarve on yllättävä ja akuutti. Monihan tarvitsee luottoa vaikkapa remonttiin tai uuden auton ostoon. Aina kuitenkaan ei ole aikaa tai mahdollisuutta säästää sopivaa summaa etukäteen. Huolellisella kulutusluottojen vertailulla varmistat sinulle parhaat mahdolliset ehdot.

 

Freedom Rahoitus tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoja joustavin ehdoin. Freedom Rahoitukselta voi jokainen vähintään 20 vuotta täyttänyt suomalainen saada luottoa. Vaatimuksena luotolle ovat kuitenkin säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot. Takaisinmaksuaikaa on tarjolla tarvittaessa runsaastikin, yhdestä aina kahteentoista vuoteen.

Joustolaina on hyvämaineinen ja tunnustettu kulutusluottoyritys. Joustolainan kautta on tarjolla monenmoista lainaa jokaisen tarpeeseen. Joustolaina tarjoaakin kulutusluottoja tavallisille kuluttajille edullisesti ja joustavasti. Joustolainalla laina-aika on aina lainaajan päätettävissä. Takaisinmaksuaika vaihtelee vuodesta aina neljään vuoteen. Lainaa kuluttaja voi vuorostaan ottaa jopa neljätuhatta euroa. Minimimäärä on tuhat euroa. Joustolaina pystyy tarjoamaan asiakkailleen kulutusluottoja edullisella vuosikorolla. Tarjolla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus yhteen maksuvapaaseen vuoteen. Joustolainalla on pitkä kokemus toimimisesta rahoitusalalla, ja yrityksen valitseminen luotonantajaksi onkin turvallinen päätös. Lainan saanti Joustolainalta kuitenkin edellyttää hakijalta vähintään 15 000 euron vakituisia tuloja vuodessa. Asiakas saa luottopäätöksen miltei heti hakemuksen netissä lähetettyään. Varsinainen hakemus tulee tämän jälkeen vielä toimittaa Joustolainalle postitse.

  • Kulutusluotto on lyhytaikainen ja suhteellisen pieni laina, joka on otettu kulutustarkoitukseen
  • Kulutusluottojen hakeminen ja saaminen on usein nopeaa sekä helppoa ja onnistuu netissä
  • Useat yritykset tarjoavat kulutusluottoja vaihtelevin ehdoin


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)