50€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 50 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 50€ laina ( katso vertailu )

Korko:12€
Tod. vuosikorko:50.67%
Yhteensä:62€

Kuukausierä

5€

Löysimme sinulle 3 sopivaa 50 euron lainaa

50 euron vippi ja vippivertailu

Suomen halvin ja edullisin 50 euron vippi hakusessa? Parasvippi.net teki 50e vippivertailun huomioiden kaikki kulut ja korkokustannukset lyhyimmällä mahdollisella maksuajalla laskettaessa. 50 euron pikavippien kuluissa on huomioitu kaikki korot mukaanlukien ja laskettu ne yhteen, joten kyse on vipin lopullisista  kustannuksista. Katso 50€ vippivertailu alta.

50 euron vippi vertailuVippi 50€ Joskus rahapula uhkaa elämän pienissäkin tarpeissa. Kun jääkaappi on tyhjä, postilaatikosta löytyy yllättävä lasku tai kengätkin hajoavat, tilin on parempi olla plussan puolella. Kun tili kuitenkin näyttää nollaa, on vippi 50€ paras ratkaisu. Vippi 50€ tuo turvaa myös kun pitää ostaa uusi bussikortti tai kun pitää vaikkapa ostaa koulukirjoja. Vippi 50€ on sinun turvanasi siis elämän pienissä tarpeissa, olipa tarve sitten millainen tahansa!

50 euron vipin saat nopeasti jokaisesta suomalaisesta pikavippipalvelusta. 50 euroa on melko pieni summa yrityksille, mutta jossain tilanteessa se voi olla elintärkeässä asemassa sinulle. Vippi 50€ on mahdollista saada jo 18-vuotiaana, sillä harvat yritykset vaativat hakijaltaan yli 20 vuoden ikää, sillä summa on pieni. 50 euron vipin saat aina ilman vakuuksia ja takaajia, helposti, turvallisesti ja ennen kaikkea nopeasti!

Saadaksesi 50 euron vippiä tulee olla vähintään 18-vuotias suomen kansalainen. Sinun tulee olla myös oikeustoimikelpoinen ja hoitanut raha-asiasi hyvin myös aikaisemmin. Luottotietosi tarkistetaan luottorekisteristä ja mahdolliset maksuhäiriöt vaikuttavat myös näin pienessä summassa.

Vippi 50€ voidaan hakea esimerkiksi netissä tai tekstiviestillä. Yleensä vipin hakeminen vaatii ensin tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla, sillä pikavippipalveluiden velvollisuus on vahvistaa asiakkaidensa henkilöllisyys tarpeeksi vahvasti. Tunnistautuminen tehdään suojatussa verkkoyhteydessä ja on siis täysin turvallista. Tunnistautumisella vältetään esimerkiksi mahdolliset huijaukset ja tietosi saadaan näin hyvin nopeasti. Lähetettyäsi hakemuksen saat viestin lainan myöntämisestä yleensä kännykkään. Jotkin palvelut tarjoavat mahdollisuuden myös näytöllä näkyvään ilmoitukseen, jos sinulla ei esimerkiksi ole kännykkää tai liittymää. Ilmoituksen jälkeen voit joskus joutua vahvistamaan lainasi tekstiviestillä. Kun vippi 50€ on myönnetty ja olet hyväksynyt sopimusehdot, raha lähtee tilillesi yleensä heti, jos olet hakenut vippiä pikavippiyrityksen aukioloaikoina. Parhaimmassa tapauksessa voit saada rahan tilillesi vain minuuteissa. Ota kuitenkin huomioon se, että rahan siirtonopeus riippuu esimerkiksi käyttämästäsi pankista. Näin siirto voi kestää enintään 1-2 vuorokautta. Vippi 50€ korkoineen ja kuluineen maksetaan takaisin yleensä kotiin tulevalla laskulla, jonka voit yleensä valita myös sähköpostiin lähetettäväksi. Sähköpostilasku on nopea, huomaamaton ja näppärä lasku, jonka valitsemalla suojelet myös ympäristöä.

50 euron vippien laina-ajat ovat usein lyhyitä, sillä myös lopulliset kulut tulevat näin pieniksi. Esimerkiksi kahden viikon laina-ajalla voi saada 50 euron vipin vain yhteensä 10 euron kuluilla. Jotkin vippien tarjoajat tarjoavat sinulle pitkäaikaisempaa tai lyhytaikaisempaa laina-aikaa. Myös yleensä 10 euron vipin laina-aika vaikuttaa siihen, kuinka paljon korkoa lopulta maksat. Siksi esimerkiksi kahden kuukauden laina-ajalla otettu vippi 50€ voi tulla maksamaan paljon enemmän, kuin kahden viikon ajaksi otettu saman kokoinen pikalaina. Tässä tapauksessa kannattaa siis vertailla internetistä löytyviä pikavippejä, sillä valitsemalla parhaan juuri itsellesi voit jopa säästää selvää rahaa! Kuten muissakin vipeissä, myös vippi 50€ sisältää peruuttamisoikeuden. Jos jostain syystä haluatkin peruuttaa vippisi, sinulla on 14 päivää aikaa tehdä peruutusilmoitus vipin tarjoajan ohjein. 14 päivän peruutusoikeus alkaa, kun olet saanut vippi 50€ ohella sopimuksen sekä kuluttajasuojalain vaatimat ennakkotiedot, jotka ovat yleensä nähtävissä pikavipin tarjoajan verkkosivuilla. Peruuttamisen jälkeen sinulla on 30 vuorokautta aikaa maksaa vippi 50€ takaisin vipin myöntäjälle. Jotkin vippien tarjoajat vaativat myös korkojen maksamista siltä ajalta, kun vippi 50€ oli käytössäsi. Tässä tapauksessa tieto myös korkojen perimisestä peruutustilanteessa tulee löytyä esimerkiksi verkkosivujen ennakkotiedoista. Parasvippi.net 50 euron vippivertailun avulla löydät helposti edullisimmant 50 € vipit.

 Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Kirsti Olkkonen1
Piti saada 50 euron laina luottotiedottomalle. Ei saanut.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?