500€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 500 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 500€ laina ( katso vertailu )

Korko:28€
Tod. vuosikorko:10.67%
Yhteensä:528€

Kuukausierä

44€

Löysimme sinulle 14 sopivaa 500 euron lainaa

Vippi 500 € vippivertailussa

Muutoksia hintoihin voi aina tulla, joten tarkastathan aina ennen lainan ottoa sen hetkisen hinnan. Vertailun hinnat on tarkistettu palveluntarjoajien sivuilta. 500 euron vippivertailun tiedot tarkistettu 20.6.

Vippi 500€

500€ vippivertailuYllättikö äkillinen rahantarve? Tarvitsetko rahaa pienempään tai suurempaan tarpeeseen, esimerkiksi vuokran maksuun, asunnon sisustamiseen ja remontointiin tai vaikkapa pieneen ulkomaanmatkaan? Olipa tarpeesi sitten tärkeä tai elintärkeä, vippi 500€ auttaa sinua täyttämään tarpeesi tai menosi. Vipin saat paitsi ilman takaajia ja vakuuksia, myös helposti, turvallisesti ja ennen kaikkea nopeasti. Vippi 500€ on raha, jolle keksisit varmasti käyttöä. Kaipaako esimerkiksi elektroniikkasi uudistusta tai vaatekaappisi täydennystä talven varalle? 500 euron pikavipillä saat varmasti kaiken tarvitsemasi!

 

Lähes jokainen suomalainen pikavippiyhtiö tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada 500 euron suuruista vippiä. Saadaksesi pikavippiä sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt suomalainen, jolla on kelpoisuus tehdä itseään koskevia oikeustoimia. Myös luottotietojesi tulee olla kunnossa, eli olet hoitanut raha-asiasi hyvin tähänkin mennessä. Jotkin pikavippien tarjoajat voivat vaatia sinulta myös 20-25 vuoden ikää saadaksesi 500 euron vipin. Ensilainana vippi 500€ on melko suuri, siksi esimerkiksi aikaisempi kokemus tai 20 vuoden ikä voivat olla ehtoina lainan saannille. Jos olet aikaisemmin ottanut samalta yritykseltä pikavippiä ja maksanut lainan takaisin sovitussa ajassa, voit saada seuraavalla kerralla lainaa jo paljon enemmän. Vippi 500€ maksetaan tilillesi enintään parin päivän sisällä siitä, kun olet lähettänyt hakemuksesi. Pankkisiirto voi eri pankkien siirtoaikojen takia kestää joskus jopa kaksi päivää, mutta yleensä saat rahat tilillesi jo samana päivänä, parhaimmillaan minuuteissa. Voit hakea 500 euron vippiä netissä pikavippien tarjoajien verkkosivulla. Saadaksesi vippiä tulee sinun ensin tunnistautua palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi verkkopankkisi kautta. Tunnistautumisen jälkeen voit lähettää pikavippihakemuksesi ja usein saat samalla henkilökohtaisen PIN-koodisi, jonka avulla voit hakea seuraavaa pikavippiäsi kätevästi ja nopeasti tekstiviestillä, ilman tunnistautumista. Jotta vippi 500€ takaisinmaksu olisi sinulle mahdollisimman helppoa, pikavippien tarjoajat lähettävät laskun suoraan kotiosoitteesi. Nykyään mahdollinen on myös sähköpostiin lähetettävä huomaamaton lasku.

Vipeissä on aina peruuttamisoikeus. Jos et esimerkiksi tarvitsekaan vippiä tai vaikka palkka kolahtaakin saman tien tilillesi, sinulla on 14 vuorokautta aikaa tehdä peruuttamisilmoitus vipin tarjoajan verkkosivujen ohjeiden mukaan. 14 päivän peruutusoikeus alkaa vasta siitä, kun pikavippiyhtiö on täyttänyt velvollisuutensa ja lähettänyt sinulle kuluttajansuojalain velvoittaman sopimuksen sekä ennakkotiedot. Kun olet lähettänyt vippi 500€ peruutusilmoituksen, sinulla on 30 vuorokautta aikaa maksaa summa kokonaisuudessaan takaisin vipin myöntäjälle. Useat vippiyritykset vaativat sinua maksamaan vippisi lisäksi myös summan todellisen vuosikoron siltä ajalta, kun vippi oli käytössäsi. Jos vippiisi sisältyy kiinteät toimituskulut, yritykset voivat joskus vaatia myös sen maksamista takaisin.

Vippi 500 € laina-aika riippuu paljon vipin myöntäjästä ja myös hakijasta itsestään. Jotkin pikavippiyritykset tarjoavat sinulle lyhytaikaisia lainoja, mutta myös pidemmät laina-ajat ovat mahdollisia. Kuten muissakin vipeissä yleensä, myös vippi 500 € kustannukset voivat olla alhaisemmat, mitä lyhyempi laina-aikasi on. Esimerkiksi viikon laina-aika maksaa sinulle yleensä vähemmän kuin kuukauden tai jopa kolmen kuukauden laina-aika. Lyhyellä laina-ajalla 500 euron vipistä maksettavat kulut ovat yleensä alle 100 euroa. Koron ja vipin lisäksi hintaan voidaan lisätä myös muita kuluja. Esimerkiksi tekstiviesteistä velotetaan pikavipin tarjoajasta riippuen yleensä 2 – 5 euroa kappaleelta.

500 euron vippiä tarjoavien vippiyritysten sivuilta löydät tiedon esimerkiksi lainasi lopullisista kuluista, mahdollisista laina-ajoista, peruutuksesta sekä muista tärkeistä pikavippiä koskevista asioista. Lainaehdot kannattaa aina lukea ennen hakemuksen jättämistä. Jos sinulle jäi kysyttävää, voit ottaa yhteyttä vippi 500€ tarjoavien yritysten asiakaspalveluun. Parasvippi.net 500 € vippivertailu tarjoaa edullisimmat 500 euron vipit.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?