600€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 600 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 600€ laina ( katso vertailu )

Korko:34€
Tod. vuosikorko:10.8%
Yhteensä:634€

Kuukausierä

53€

Löysimme sinulle 13 sopivaa 600 euron lainaa

Vertaa 600€ vippi

Netistä etsimällä voit löytää erilaisia lainapaketteja eri summilla ja eripituisilla laina-ajoilla. Pikavipit ovat lisääntyneet viime vuosina. Monille pikalaina toimii helpottavana ratkaisuna, jos rahan tarve iskee yllättäen. Yllättäviä menoja saattavat olla vaikka äkillinen auton, puhelimen tai tietokoneen rikkoutuminen, joka vaatii nopeita toimenpiteitä. Myös jotkin laskut saattavat tulla odottamatta juuri silloin, kun tili on tyhjä. Monet ihmiset pitävät siitä, että kaupat tehtyään kauppias saa rahat nopeasti käteisenä, tai rahat ilmestyvät myyjän tilille hyvin lyhyessä ajassa. Koska monet ihmiset saavat palkan kerran tai kaksi kertaa kuussa, monilla on kokemuksia siitä, että käteistä tai tarvittavaa rahasummaa ei ole aina heti saatavilla. Tästä syystä myös monenlaiset pikalainat eli vipit ovat tulleet tarpeellisiksi monille kuluttajille.

Pikavippejä kokeiltiin ensin USA:ssa. Pikavipin perusajatuksena oli tarjota kuluttajalle pieni ja nopea laina lyhyellä maksuajalla. Tavallisesti pikavipin takaisinmaksuaika oli 1 kuukausi. Hakutapoja myös nopeutettiin ja helpotettiin verrattuna perinteisiin pankkilainoihin. Tämä lyhyt ja nopea prosessi sopi monille ihmisille paremmin kuin ”vanhan ajan” pankkilaina, joten idea levisi nopeasti muuallekin maailmaan, erityisesti Pohjoismaihin.

Täältä löydät helposti tietoa eri rahasummia tarjoavista yrityksistä ja lisätietoja vippien takaisinmaksuista ja muista ehdoista. Katsotaanpa hieman lainatarjontaa ja muutamaa esimerkkiä 600 € pikavipille.

Vivus.fi on Pohjois-Euroopan johtava verkkoluottoja tarjoava yritys. Erilaisia lainaratkaisuja on tarjolla yli 3,5 miljoonaa. Vivuksella voit itse helposti määritellä tarvitsemasi laina-ajan pituuden (3–30 päivää). Normaalisti tarvittavan 600 euron summan saa halvimmillaan siis 3 päivän takaisinmaksuajalla. Tällöin lainan summaan lisätään vaan normaalit käsittelykulut. Laina-ajan pitkittyessä myös lainan käsittelykulut kasvavat. Erikoistarjouksena uusille asiakkailleen Vivus.fi tarjoaa nyt ensimmäisen lainan ilmaiseksi, ilman korkoa ja käsittelykuluja. Lainanhaku tapahtuu Vivuksen kotisivuilta ja vaatii rekisteröitymistä ja asiakasprofiilin luontia. Tule tutustumaan Vivuksen tarjoamiin monipuolisiin lainaehtoihin.

TrustBuddy myöntää valitun 600 euron suuruisen summan ilman lisäkuluja, jos laina maksetaan takaisin 14 päivän sisällä. Jos laina-aika on 30 päivää, muodostuu kokonaiskuluiksi 716 €. Jokaiselta kuukaudelta peritään tämän jälkeen 56 €, jos takaisinmaksu viivästyy. TrustBuddy tarjoaa turvallisen, nopean ja joustavan tavan hakea nopeaa lainaa rahapulan iskiessä. Lainan haku edellyttää rekisteröintiä järjestelmään. Tutustu TrustBuddyn tarjontaan osoitteessa: trustbuddy.com/fi

Ostosraha.fi tarjoaa kulutusluottoja monipuolisilla takaisinmaksuehdoilla. Lainaa myönnetään pääasiassa 400–2500 € suuruisille summille. Maksuaikaa voi saada jopa 1–3 vuotta. Lainahakemus lähetetään verkkohakemuksena, ilman vakuuksia tai takaajia. Rahat toimitetaan tilille heti, jopa varttitunnissa. 600 euron lainalle voidaan myöntää jopa 24 kuukauden takaisinmaksuaika. Ostosraha.fi:n palveluntarjoajana toimii suomalainen OPR-Vakuus Oy. Rahoitusyhtiö on perustettu vuonna 2005, ja se on toteuttanut jo yli miljoona erilaista kulutusluotto- ja pienlainaratkaisua suomalaiselle asiakkaalleen. OPR-Vakuus Oy pystyy tarjoamaan myös Everyday-joustoluottoa sekä Pikavippi-lainapalveluita. Tutustu palveluun nettiosoitteessa ostosraha.fi.

Credit24 tarjoaa selkeää ja edullista hinnoittelua tarjoamilleen pikaluotoille. Luottoa hakiessasi on alustava kuukausierä sekä kokonaiskustannus heti näkyvillä. Lainalla ei ole nostorajoitteita ja voit näin itse valita sinulle sopivan luottorajan ja nostaa rahaa tarpeittesi mukaan. Lainahakemuksen teet kätevästi netissä ja ensimmäisen noston saat ilman lisäkuluja. Lisäksi kuluja maksat vain käyttämästäsi summasta. Voit tutustua Credit24:n tarjoamiin joustolimiittiehtoihin osoitteessa: credit24.com/fi. Muita pikavippejä tarjoavia yrityksiä esimerkkisummalle 600 € ovat mm. Halens, Suomen Tililuotto sekä Euroloan.

  • Pikavipit ovat lisääntyneet ihmisten kulutustottumuksista aiheutuvien äkillisten rahantarpeiden myötä
  • Pikavipit ovat nopeita, helppoja ja lyhytaikaisia lainoja
  • Pikavippejä myöntäviä yrityksiä ovat mm. Vivus, TrustBuddy, Ostosraha sekä Credit24


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?