700€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 700 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 700€ laina ( katso vertailu )

Korko:40€
Tod. vuosikorko:10.89%
Yhteensä:740€

Kuukausierä

62€

Löysimme sinulle 14 sopivaa 700 euron lainaa

700 € vippi vertailussa

Pikavippi toimii parhaiten äkilliseen rahantarpeeseen silloin, kun tilisi on tilapäisesti tyhjentynyt, mutta tiedät kuitenkin, että palkka tai muu maksusuoritus on tulossa pian tilillesi. Kaikilla on kokemuksia tällaisista tilanteista. Voit saada ostamillesi tuotteille lisää maksuaikaa tai maksaa äkillisen laskun pienemmissä erissä. Takaisinmaksun kanssa voi kikkailla monien eri lainantarjoajien ehtojen mukaisesti. Vertailemalla erilaisia vippilainoja keskenään, voit löytää juuri sinun tilanteeseesi sopivan vaihtoehdon.

Netistä löydät erilaisia lainapaketteja eri summia ja laina-aikoja varten. Pikavippien määrät ovat lisääntyneet viime vuosina. Monia pikalaina auttaa yllättävien menojen ja laskujen maksussa. Tilapäisiä äkillisiä menoja voi aiheuttaa mm. auton, puhelimen tai tietokoneen rikkoutuminen, jonka korjaaminen tai uusiminen vaatii toimenpiteitä. Myös jotkin laskut saattavat erääntyä juuri silloin, kun tilisi on tyhjä ja seuraava palkka tulee vasta 2–3 viikon päästä. Kaikkia laskuja ei makseta aina käteisellä, vaan sähköiset laskutukset saattavat vääristää kuluttajan käsitystä nykyisestä rahatilanteestaan. Tästä syystä myös monenlaiset pikalainat ja pikavipit ovat yleistyneet monien kuluttajien keskuudessa.

Pikavipit ovat lähtöisin USA:sta. Pikavipit tarjoavat kuluttajalle pieniä rahasummia tai nopeaa lainaa lyhyellä maksuajalla. Pikavipeissä voi vaihdella takaisinmaksuaika, mutta useimmiten se on noin 30 vuorokautta. Vikavipeillä on nopea hakuprosessi, ja vipin voi hakea vaikka tekstiviestin avulla. Lainaa voi saada jopa muutaman minuutin kuluessa hakukaavakkeen täytöstä. Lyhyt ja nopea prosessi sopii monille ihmisille, ja pikavipit ovatkin yleisiä mm. meillä Pohjoismaissa.

Pikavippivertailuita on helppo tehdä netissä, jossa voit kätevästi vertailla eri lainantarjoajien vaihtoehtoisia lainatarjouksia keskenään. Etsiessäsi vaikka pikavippiä 700 euron rahasummalle, voit saada monenlaisia lainatarjouksia. Tarkan tutkinnan ja harkinnan suorittanut kuluttaja voi säästää useita euroja fiksuilla valinnoillaan. Nettiosoitteessa 24vippi.fi/vippivertailu pystyt vertailemaan keskenään monia eri lainantarjoajia nopealla ja kätevällä tavalla: valitse listalta esimerkiksi haluamasi 700 euron rahasumma ja vertaile. Katso kuinka helposti se käy!

Ainalaina.fi on toiminut vuodesta 2006 alkaen. Ainalaina tarjoaa luotettavia lainapalveluita hyvin raha-asiansa hoitaneille henkilöille, jotka ovat vähintään 21-vuotiaita. Lainanhaku on turvallista ja pikavipin haku on suojattu salatulla yhteydellä. Lisäksi sinua palvelee tarvittaessa osaava henkilökunta sekä sähköpostitse että puhelimitse. Lainaa voi hakea verkossa, ja verkkohakemus on ilmainen. Palveluiden käyttö vaatii järjestelmään rekisteröitymistä verkkopankkitunnuksin. Laina-aikaa voi helposti pidentää tarpeen mukaan (14–30 vrk) ja saat heti tietää laskullesi eräpäivän sekä takaisin maksettavan loppusumman. Ainalainan kertaluoton luottomäärä voi olla jopa 1000 € ja sivukulut edullisia!

Credit24 tarjoaa selkeää ja edullista hinnoittelua tarjoamilleen pikaluotoille. Luottoa hakiessasi on alustava kuukausierä ja kokonaiskustannus heti näkyvillä. Lainalla ei ole nostorajoitteita, ja voit näin itse valita sinulle sopivan luottorajan ja nostaa rahaa tarpeittesi mukaan. 700 euron summan takaisinmaksuajaksi voit valita 1–24 kuukautta. Lainahakemuksen teet kätevästi netistä käsin, ja ensimmäisen noston saat ilman lisäkuluja. Lisäksi kuluja maksat vain käyttämästäsi summasta. Mobiilipalvelun avulla joustolimiitti on aina mukanasi. Voit tutustua Credit24:n tarjoamiin joustolimiittiehtoihin osoitteessa: credit24.com/fi

Bluefinance tarjoaa vippiä ja pikalainaa nopeasti. Valitsemallesi rahasummalle saat joustavasti maksuaikaa, ja lainahakemus on ilmainen. Asiakaspalvelu palvelee sinua kaikissa lainahakemuksiin liittyvissä asioissa joko puhelimitse tai sähköpostitse. Nyt käytössäsi on myös nopea ja kätevä Live Chat -palvelu. Pikavippiä voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissaan. Voit hakea pikavippitaulukosta 700 € suuruisen pikavipin, jonka kaikki tarpeelliset tiedot on merkitty selkeästi näkyviin. Pikavipin hakeminen on turvallista, sillä järjestelmän palveluiden käyttö vaatii aina tunnistautumista verkkopankkitunnuksin.

Lisäksi pikavippejä 700 euron summalle voivat tarjota mm. Euroloan, laina.com, Halens, vippi24, Everyday-joustoluotto, Vivus tai Suomen tililuotto.

  • Pikavipit ovat lisääntyneet Pohjoismaissa viime vuosien aikana
  • Pikavipit ovat nopeita, helppoja ja lyhytaikaisia lainoja
  • Pikavippejä tarjoavia yrityksiä ovat mm. ainalaina.fi, Credit24, bluefinance, Euroloan, laina.com, Halens, vippi24, Everyday, Vivus sekä Suomen tililuotto


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?