800€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 800 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 800€ laina ( katso vertailu )

Korko:46€
Tod. vuosikorko:10.96%
Yhteensä:846€

Kuukausierä

71€

Löysimme sinulle 15 sopivaa 800 euron lainaa

800 € vippi vertailussa

Pikavipit ovat nopeita lainoja pienille rahasummille. Lainan takaisinmaksuaikaa voidaan itse säädellä hieman omien tarpeiden mukaan. Useimmiten takaisinmaksuaika on noin kuukausi, mutta on olemassa myös pidempiaikaisia pikaluottoja. Pikavipit voivat auttaa kuluttajia silloin, kun iskee äkillinen tarve rahalle, ja tulossa olevaan palkkaan tai muuhun maksusuoritukseen ei ole enää pitkälti aikaa. Viimeisten vuosien aikana pikavipit ovat yleistyneet myös Pohjoismaissa, kuten Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa, joten monilla alkaa olla kokemuksia niistä.

Netistä löytyy valtavasti pikavippejä tarjoavien yritysten nettisivuja. Kuinka niiden joukosta voi löytää kuhunkin tarkoitukseen sopivan sivuston? Pikavippisivustoista on tehty erilaisia vertailusivuja, joissa pystyy vertailemaan keskenään eri yritysten tarjoamia rahoitusvaihtoehtoja. Monesti ei kannata edes hakea pikavippejä mistään tuntemattomalta sivustolta, vaan asiointi tapahtuu helposti ja nopeasti selvällä suomen kielellä. Pikavippien tarjoajissa on eroja ja kannattaakin tutustua tarkasti kunkin palveluntarjoajan sääntöihin ja ehtoihin.

Hakiessasi pikalainaa 800 euron summalle voit löytää esimerkiksi vippivertailua tekeviä sivustoja, kuten vippilinko.com, pikavippivelho.com, vippivertailu.com, 24vippi.fi tai vippimaatti.com. Näillä sivustoilla pystyt vertaileman 800 € vippejä ja pikalainoja, jotka saat pankkitilillesi jopa minuuteissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Hakijana sinulta edellytetään, että olet täysi-ikäinen (ikärajat vaihtelevat 18 ja 25 vuoden välillä), asut vakituisesti Suomessa tai sinulla on Suomen kansalaisuus ja että sinulla ei ole aiempia maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi tarvitset TUPAS-verkkopankkitunnukset. Useimmiten näihin pikavippeihin et kuitenkaan tarvitse minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia. Vertailtavissa lainoissa on suuriakin hintaeroja. Vertailemalla lainojen ehtoja ja kuluja voit siis säästää huomattavia summia.

Vippilingon tarjoamalla palvelulla voit helposti muokata etsimääsi rahasummaa esim. laina-ajan, maksuerien ja hakijan ikärajan mukaan sekä sen perusteella, oletko uusi hakija vai et. Uusia hakijoita varten monet pikavipin tarjoajat saattavat myöntää liittymistarjouksena ilmaiset käsittelykulut tai muita uuden asiakkaan etuuksia. Tule ja tutustu Vippilingon helppouteen.

Ainalaina.fi on tarjonnut edullista pikavippejä vuodesta 2006 alkaen. Vipin haku tapahtuu netissä, ja verkkohakemus on täysin ilmainen. Lainan hakua varten hakijan täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Hakijan tulee olla 21 vuotta täyttänyt. Hakijan apuna toimii aina henkilökohtainen asiakaspalvelu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Lainataulukoista voi helposti vertailla maksujen suuruutta muuttamalla esim. takaisinmaksun pituutta. Ainalaina on turvalinen ja täysin suomalainen pikavippiyritys.

Credit24 tarjoaa joustolimiittiä, joka on edullinen ja kuluttajaystävällinen. Voit nostaa luottoa joko kerralla tai pienemmissä erissä. Joustoliimitissä voit itse määrätä sinulle sopivan kuukausilyhennyksen. Myöskään sinun ei tarvitse maksaa korkoa koko lainasummasta, vaan pelkästään käyttämästäsi summasta. Ensimmäisen rahanoston saat nostaa ilman mitään nostopalkkioita. Joustolimiitillä saat 800 euron summalle maksuaikaa jopa 24 kuukautta. Uutena palveluna Credit24 palvelee asiakkaitaan nyt myös Joustoluotto-mobiilipalveluna.

Etua.fi tarjoaa kulutusluottoa ja voi auttaa säästämään lainakuluissa. Yhdellä hakemuksella saat monta tarjousta helposti ja nopeasti. Kulutusluoton saa ilman vakuuksia tai takaajia. Jos sinulla on edellisiä lainoja tai kulutusluottoja, kaikki lainat voidaan yhdistellä järkeväksi kokonaisuudeksi, ja siten pystyt jopa alentamaan lainoista muodostuneita kulujasi. Haku tapahtuu nettilomakkeella, ja tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Etua.fi:n tarjoamat palvelut ovat kuluttaja-asiakkaille ilmaisia palveluita.

Vivus.fi tarjoaa pikalainaa henkilöille, joiden asuinmaana on Suomi, ja joilla on ikää yli 20 vuotta sekä puhtaat maksurekisteritiedot. Pikalainan hakijalla täytyy lisäksi olla pankkitili verkkopankkitunnuksineen, ennen kuin lainaa voi hakea. Hakua varten hakijan tulee rekisteröityä ja tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Pikalainaa voi hakea mm. verkkopalvelun kautta, matkapuhelimitse tai puhelimitse soittamalla asiakaspalveluun. Hakijan edellytetään noudattavan vipintarjoajan sääntöjä ja ohjeita, ja kullakin hakijalla voi olla vain yksi luotto kerrallaan.

800€ vippi tiivistetysti

  • Pikavipit tarjoavat pikaista helpotusta akuuttiin rahantarpeeseen
  • Pikavippejä varten ei tarvita takuuksia tai muitavakuuksia ja vippihakemusten käsittely on nopeaa. Pikavippejä voidaan vertailla keskenään netissä mm. osoitteissa uusilaina.fi ja vertaalaina.fi


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?