900€ vippivertailu
Vertaa ja löydä sinulle sopivin 900 euron pikavippi.
-
50€
50000€
+
-
3 kuukautta
5 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 900€ laina ( katso vertailu )

Korko:48€
Tod. vuosikorko:10.15%
Yhteensä:948€

Kuukausierä

79€

Löysimme sinulle 15 sopivaa 900 euron lainaa

900€ vippivertailu

Pienlaina eli pikavippi (myös pikalaina tai pikaluotto) on lyhytaikainen, vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus vaihtelee useimmiten 50 ja 1000 euron välillä. Pienlainaa voi hakea esimerkiksi puhelinsoitolla, tekstiviestillä tai luotonantajan Internet-sivustolta. Vuoden 2013 syksyllä keskimääräiseksi pikavipiksi arvioitiin noin 350 euroa ja takaisinmaksun pituudeksi noin 3 kuukautta.

Pienlainojen kokeilu alkoi USA:ssa ja levisi pian myös muualle maailmaan. Suomessa pienlainatoiminta alkoi n. vuonna 2005. Uusia lainantarjoajia tuli markkinoille nopeaan tahtiin, ja ala koki voimakkaan nousun. Vuonna 2012 arvioitiin, että Suomessa toimi noin 80 pikalainoja myöntävää yritystä. Monilla oli tuohon mennessä jo kokemuksia vipeistä. Vuonna 2013 astui voimaan uusi laki, jolla tiukennettiin pienlainojen myöntämistä merkittävästi. Lakimuutos koski alle 2 000 euron lainoja, joille asetettiin korkokatto. Tämä johti monen pikavippi-yrityksen lopetukseen sekä siihen, että pienlainojen määrä väheni huomattavasti.

Pikavipin etsiminen netistä voi tuottaa monenlaisia tuloksia. Pikalainoista muodostuvat kulut voivat vaihdella hyvinkin paljon riippuen lainantarjoajan, lainanmaksuajan pituuden sekä lainasumman muodostumista tekijöistä. Kuluttajia varten on koottu erilaisia nettisivustoja, joissa pystyy helposti vertailemaan erilaisia pikalainoja keskenään. Vertailusivustot ovat kuluttajille ilmaisia palveluita. Jos etsitään vaikka 900 euron suuruista pikalainaa, löytyy mm. seuraavia palvelusivustoja: pikavippivelho.com, 24vippi.fi, uniq.fi, elda.fi, vippivertailu.com sekä vippeja.fi. Netistä löytyy paljon muitakin vastaavia sivustoja, mutta tutkitaan esimerkiksi edellisistä kolmea ensimmäistä vaihtoehtoa.

Pikavippivelhon sivuilta löytyy ohjeita ja neuvoja pikavippien hakijoille. Kysymyksiä ja vastauksia -osiossa on tarkkaan kerrottu, mitä lainanhakijalta edellytetään, paljonko pikavippiä tai pikalainaa voi saada, ja miten haku tapahtuu. Sivustoilla on myös mahdollista arvostella itse lainanantajia ja tutustua muiden kuluttajien arvioihin ja kokemuksiin eri pikavippiyrityksistä. Arvioinneissa otetaan huomioon mm. hinnoittelu, hakuprosessi, asiakaspalvelu ja turvallisuus. Pikavippivelho etsii puolestasi edullisia ja luotettavia vaihtoehtoja pikavippejä tarjoavista yrityksistä. Sivustoja päivitetään ja ylläpidetään jatkuvasti, joten yritysten tarjoamat palvelut ovat ajan tasalla. Vertailemalla eri vippiyrityksiä keskenään, voit säästää jopa satoja euroja lainakuluissasi.

Vippi24.fi -sivustoilla voit vertailla eri lainasummia kätevällä tavalla. Voit valita vaikka esimerkkisumman 900 € ja tutkia vippitaulukkoa. Taulukosta näet heti, mikä palveluntarjoaja tarjoaa halvimmat lainat, ja minkä takaisinmaksuajat sopivat juuri sinun tarpeisiin. Myös lainapalvelun hakijan edellyttämä ikäraja on selvästi näkyvissä. Listauksen otsikon valitsemalla voit myös listata lainantarjoajat vaikka pisimmän laina-ajan mukaan. Pikavippiä voit tarpeen vaatiessa hakea jopa vuorokauden ympäri, mutta Suomen laki rajoittaa pikavippien nostamista sen verran, että pikavippiyhtiöillä on lupa maksaa hyväksytyt vipit tilille vain aamuseitsemän ja iltayhdentoista välillä. Pikavippejä ei siis voi nykyään enää maksaa tilille 24 h vuorokaudessa.

Uniq Rahoitus voi auttaa sinua sopivan rahoitusvaihtoehdon etsinnässä. Uniqin kautta voit valita jonkun seuraavista: pikavippi, pikainen pikalaina tai kulutusluotto. Uniqilta saat varmasti edullisimmat, nopeimmat, halvimmat ja turvallisimmat lainat juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivin lainaehdoin. Uniq.fi pikavippi- ja lainavertailusivustolta löydät tämän hetken suosituimpia ja parhaimpia luotonmyöntäjiä. Valinnoissa huomioidaan erityisesti lainan todellisen vuosikorko (=hinta), lainaehdot ja niiden joustavuus sekä selkeys. Lisäksi listauksessa on esillä yrityksiä niiden lainankäsittelyajan ja luoton toimitusajan mukaan. Useat luotonmyöntäjät voivat tarjota lainaa erittäin nopeasti. Pikalainan voit saada tilillesi joko välittömästi luotonhyväksynnän jälkeen tai saman vuorokauden aikana. Tutustu Uniqin listaamiin lainantarjoajiin ja löydä itsellesi sopiva pikavippi tai laina. Tarkalla vertailulla voit säästää selvää rahaa!

Suosituimpia pikalainaa tarjoavia yrityksiä ja rahoituslaitoksia Suomessa ovat mm. Trustbuddy, Vivus, Freedom Rahoitus, Nopsalaina, Joustolaina, Euroloan, Etua.fi, Fixura, Ainalaina, Yleislaina sekä Aasa. Kannattaa valita suomalainen palveluntarjoaja mahdollisten epäselvyyksien tai reklamaatioiden välttämiseksi.

900€ vippi tiivistetysti

  • Pikavipeillä pystyy hoitamaan äkillisen rahantarpeen kätevästi ja helposti ja jopa ilman erillisiä vakuuksia tai takauksia.
  • Vippien vertailu on kannattavaa ja turvallista
  • Pikavippejä vertailevia sivustoja löytyy mm. osoitteista paraspikavippi.com tai helppovippi.com


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?