Vertaa pikavippi 50-50.000€

Vertaa ja löydä sinulle sopivin laina
-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 500€ ( Katso vertailu )

Korko:27€
Vuosikorko:10.28%
Yhteensä:527€

Kuukausierä

44€

Kaikki lainat (121 lainapaikkaa)Kaikki pikavipit netistä

Kaikki pikavipit löytyvät kätevästi Parasvippi.net palvelusta. Olipa tarpeesi sitten 50 euroa tai 50000 euroa tai jotain siltä väliltä, niin Parasvippi.net -palvelussa löydät helposti itsellesi sopivan vipin. Pikavipin hakeminen on nimensä mukaisesti nopeaa puuhaa, mutta nykyään vippejä myönnetään myös pidemmällä maksuaikataululla. Pikavippiä haetaan netistä kätevällä verkkohakemuksella ja myös mahdolliset liitteet voi toimittaa sähköisessä muodossa. Laina-ala on edelleen jatkuvassa murroksessa, joten uusia pikavippipaikkoja tulee markkinoille aina tasaisin väliajoin. Katso kaikki pikavipit ja löydä omasi. Yllä ajantasaiset pikavipit ja pikavippipaikat listattuna.

Kaikki pikavipit listattuna

Tee nopea pikavippivertailu

Pikavippivertailu on nopea toimenpide, minkä avulla voi säästää satoja tai jopa tuhansia euroja lainasummasta riippuen. Pikavippivertailu kannattaa siis ehdottomasti tehdä aina ennen vipin ottamista. Lainapaikat tarjoavat nykyään monenlaisia lainavaihtoehtoja, joten valikoimaan kannattaa tutustua ennen kuin valitsee itselle sopivan lainan. Perinteisten pikavippien sijaan suosittuja lainatuotteita ovat nykyään erityyppiset tililuotot ja muut pidempiaikaiset lainat. Pikavippien laina-ajat ovat kasvaneet ja tarjolla on esimerkiksi 6 kuukauden tai jopa vuoden laina-aikoja. Pikavippivertailun avulla voi valita itselle mieluisen laina-ajan yhdistettynä sopivaan lainasummaan. Yleensä lainapaikasta voi ottaa yhden pikavipin kerrallaan. Ensimmäistä kertaa pikavippiä hakevat voivat myös saada hyviä vippitarjouksia. Ensiasiakkaan edut on mahdollista saada useasta eri pikavipistä, jos lainaa aina uudesta paikasta. Toisaalta vanhoille asiakkaille myönnetään helpommin isompia pikavippejä, jos he ovat hoitaneet edelliset vippinsä moitteettomasti. Pikavippiä kannattaakin lyhentää sovitussa maksuaikataulussa, niin mahdollistaa itselleen myös uusien vippien saamisen.

Lainaus Pikavippivertailun avulla voi valita itselle mieluisen laina-ajan yhdistettynä sopivaan lainasummaan.

Mistä kannattaa ottaa pikavippi?

Pikavippien valikoima on laaja ja joukossa on myös lainapaikkoja, joissa korot ja kulut ovat todella kovia. Summanmutikassa ei siis kannata hakea vippiä, vaan ensin tarvitaan pikavippivertailua ja vaihtoehtojen kartoitusta. Pikavippivertailun jälkeen on helppo olla tyytyväinen otettuun pikavippiin. Halvin pikavippi ja sen löytyminen onkin yleensä vertailun tulosta. Luotettava pikavippien tarjoaja kertoo selkeästi vippiin liittyvät kulut ja korot. Suomessa toimivat pikavippien tarjoajat ovat Finanssivalvonnan valvonnan alla. Monet pikavippipaikat ovat myös linkittyneet toisiinsa, jolloin asiakas ei voi ottaa molemmista paikoista lainaa, jos asiakkuus on jo olemassa toisen lainapaikan kanssa. Yleensä laina-asiat kannattaakin keskittää korkeintaan muutamaan lainapaikkaan, niin pikavippien takaisinmaksu on selkeämpää ja muutoksia pikavippien maksuaikatauluun on esimerkiksi helpompi tehdä. Pikavippien yhdistäminen yhdeksi lainaksi on yleensä hyvä vaihtoehto, koska jokaisesta pikavipistä menee tilinhoitomaksu kuukausittain. Kysymykseen: "Mistä kannattaa ottaa pikavippi?" saa ajankohtaisen vastauksen aina pikavippivertailun kautta. Omat lainatarpeet, kuten laina-aika ja pikavipin lainasumma vaikuttavat merkittävästi siihen, mistä lainapaikasta pikavippiä kannattaa hakea. Katso esimerkiksi 100 euron vippivertailu. Halvin pikavippi löytyy ensiasiakkaalle todennäköisesti eri paikasta kuin asiakkaalle, jolla on jo entuudestaan pikavippejä. Pikavippejä koskevat tarjoukset ovat myös alati muuttuvia, joten pikavippivertailu kannattaa tehdä, vaikka edellisen pikavipin ottamisesta olisi kulunut vain muutama kuukausi.Etsitkö kulutusluottoa?
Vertailemalla löydät sopivimman ja halvimman
Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun