Koroton pikavippi

Koroton pikavippi on loistava vaihtoehto, kun tarvitsee lyhytaikaista lainaa nopeasti. Koroton ja kuluton vippi on täydellinen vaihtoehto 7 vrk - 2 kuukauden lainaa etsivälle, joka pystyy maksamaan vipin määräaikaan mennessä varmasti takaisin. Korottoman ja kuluttoman pikavipin määrä netissä on yleensä 50 - 1000 euroa. Vippien hinnat vaihtelevat jonkin verran, joten ennen pikavipin ottamista kannattaa vertailla pikalainoja keskenään, jotta löytää itselle parhaan pikavipin sopivalla maksuajalla. Useat eri lainapaikat tarjoavat ilmaisia vippejä uusille asiakkaille. Olemme keränneet kaikki alla olevaan listaan. Listausta päivitellään kuukausittain.

Korotonta pikavippiä tai ilmaista ensilainaa tarjoavat lainapaikat

Koroton pikavippi netistä

Korottomia ja kuluttomia pikavippejä löytää vain netistä, koska pankkien lainoissa on aina avausmaksu sekä korkokulut. Koroton pikavippi kertoo laina-alan kovasta kilpailusta. Hyvät asiakkaat ovat tärkeitä ja heille halutaan tarjota myös loistavia lainatarjouksia netissä. Korottoman pikavipin voi hakea netistä pankkitunnuksien avulla tunnistautumalla. Pikavipin hakeminen on nopea toimenpide, joka vie parhaimmillaan vain muutaman minuutin. Lainahakemuksen jälkeen asiakas saa nopeasti lainatarjouksen, joka hyväksytään pankkitunnuksilla ja pikavippi maksetaan tilille tämän jälkeen hyvin nopeasti. Asiakaspalvelu ja chat-neuvonta auttavat asiakasta, jos pikavipin hakemisessa ilmenee epäselvyyksiä. Hakemus kannattaa täyttää aina huolellisesti ja oikeilla tiedoilla, mikä nopeuttaa pikavipin maksua tilille. Myös mahdolliset tarvittavat liitteet kannattaa lähettää sähköisessä muodossa.

Koroton pikavippi

Koroton pikavippi uudelle asiakkaalle

Koroton pikavippi on tarjous, joka annetaan yleensä vain uudelle asiakkaalle. Ensimmäinen ilmainen vippi on usein lyhytaikainen ja summaltaan alle 1000 euroa. Ensilaina ilman korkoja kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos lainalle on tarvetta. Korottoman pikavipin saa nopeasti käyttöön, eikä rekisteröityminen vie paljon aikaa. Ilmainen ensivippi netistä myönnetään henkilölle, jolla on luottotiedot kunnossa ja säännölliset tulot. Lainapaikasta riippuen korottoman pikavipin voi saada jo 18-vuotias. Myös lainasumma vaikuttaa siihen, kuka korottoman pikavipin voi saada. 

Koroton ensivippi ja lainaehdot

Koroton ensivippi on koroton vain, jos vipin maksaa määräajassa takaisin. Jos lainanmaksu viivästyy, voi pikavipille kertyä äkkiä enemmänkin kuluja. Koroton pikavippi ei yleensä ole halpa, jos lainanmaksu viivästyy, joten asiakkaan kannattaa ottaa juuri sen kokoinen vippi, että saa sen maksettua vaivattomasti takaisin. Koroton ensivippi voi olla kertamaksuinen tai pysyvämpi luottolimiitti. Luottolimiitin kohdalla ensimmäinen nosto on koroton ja kuluton, jos sen maksaa määräaikaan mennessä takaisin. Seuraavista nostoista meneekin jo normaalit korot ja kulut. Lainaehdot kannattaa lukea tarkkaan, jos on kyse korottomasta pikavipistä. Pikavipin takaisinmaksussa kannattaa myös olla huolellinen. Luottolimiitti jää yleensä automaattisesti voimaan, jos asiakas ei erikseen päätä lainaa takaisinmaksun jälkeen. Korottoman pikavipin jälkeen voikin olla houkutuksena nostaa helposti uutta lainaa, joka onkin koroiltaan ja kuluiltaan jo perinteisen pikavipin luokkaa. Lainavertailu kannattaakin tehdä aina ennen pikavipin hakemista. Korottomia ensivippejä kannattaa hyödyntää useammasta paikasta ennen normaalihintaisen pikavipin ottamista. Tuttuus ja helppous voi äkkiä houkuttaa ottamaan vipin samasta paikasta nopeasti tilille, mutta vain vertailemalla ja uusia tarjouksia hyödyntämällä voi säästää selvää rahaa ja saada korottoman pikavipin edut käyttöönsä. Etsitkö kulutusluottoa?
Vertailemalla löydät sopivimman ja halvimman
Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun