Vertaa pikavippi 50-50.000€

Vertaa ja löydä sinulle sopivin laina
-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 500€ ( Katso vertailu )

Korko:27€
Vuosikorko:10.28%
Yhteensä:527€

Kuukausierä

44€


Vippikierteestä eniten velkaantuvat tietyt väestöryhmät

Uusin suosikkituote lainamarkkinoilla on 10 000-50 000 euron järjestelylainat, joita etenkin suuret ulkomaiset pankit myöntävät. Järjestelylainojen ongelma voi olla se, että ne pitkittävät pikavippiongelmaa, joka..

OP tarjoaa myös joukkorahoitusta - haastaa netin yrityslainat

Yritysrahoitus on todella nyt rytinällä muuttumassa, myös perinteisissä rahoituslähteissä. Netin uudet rahoitusmallit ovat haastaneet vanhoja siihen malliin, että esimerkiksi Osuuspankki on tänä syksynä..

Yrityslainoissa valtavat erot: kalleimmassa 128 prosenttia todellinen vuosikorko

Netin vakuudettomissa yrityslainoissa on todella tuntuvat hintaerot: kalleimmillaan lainasta joutuu maksamaan 128 % todellista vuosikorkoa, kun edullisimmillaan sitä irtoaa lähes samaan hintaan kuin pankista, alle 10 prosentilla. Yrityslainojen..

Kesän lisäbudjetti haalittiin lyhennysvapaista ja pikavipeistä

Kesä on suomalaisperheissä runsaan kuluttamisen aikaa, samoin kuin joulukin. Tänä kesänä lomarahojen leikkaus pienensi kesäbudjetteja entisestään, ja siksi yhä useampi on joutunut paikkaamaan kulutusta..

Maksuhäiriömerkintöjä lähes miljoona - keskittyvät samoille ihmisille

Maksuhäiriömerkintöjen määrä on jälleen noussut vuoden 2017 ensimmäisellä puoliskolla - 100 000 merkinnällä viime vuodesta. Tänä vuonna merkintöjä tehtiin 940 000, mutta maksuhäiriöisten..

Älä maksa turhaan luottotiedoistasi - saat ne ilmaiseksi

Jokaisen suomalaisen on oikeus saada tieto omista luottotiedoista kerran vuodessa - ilmaiseksi. Suomen Asiakastieto kuitenkin markkinoi palvelua, jossa voi tarkistaa omat luottotiedot ja maksaa siitä parikymppiä.   Luottotietojen..

Kulutusluottojen laina-aika pitenee

Elämme kulutusluottojen kultakautta, ainakin mikäli katsomme niiden määriä ja hintakehitystä. Vuoden alussa luottoja otettiin taas enemmän kuin koskaan ja laina-aika pitenee silmissä. Suomen Pankin uusimpien..

Norwegian viime vuoden suosituin kulutusluotto

Bank Norwegian ei ole toiminut Suomen markkinoilla kuin hetken ja lähes ensimmäisenä vuonna se valitaan asiakkaiden toimesta suosituimmaksi kulutusluotoksi! Asiat täytyy siis lainapuolella olla kunnossa. Missä piilee Norwegianin..

Lainojen ja kulutusluottojen kysyntä on selvässä nousussa

Tämä vuosi näyttää taloudessa joka suunnalta katsottuna erittäin positiiviselta: ihmiset luottavat taas sekä omaan että koko Suomen tulevaisuuteen ja uskaltavat jälleen ottaa lainaa. Asuntoja katsellaan taas..

Vertaislainaa saatavilla nyt myös yrityksille

Vertaislaina näyttää olevan tulevaisuuden juttu - myös yritysrahoituksessa. Sen verran lupaava alku on ollut viime vuoden loppupuolella lanseeratuilla Fellow Financen yritysrahoitustuotteilla. Näiden ansiosta vertaislainayritys..

Takuusäätiöllä oma pikavippituotteensa: korko 4,5 prosenttia

Pienille helposti saataville lainoille on kysyntää Suomessa: esimerkiksi suurin pikavippiyhtiö OPR-vakuus myönsi viime vuonna yhteensä 200 000 lainaa. Koska pienlainojen korot ovat karanneet superkorkeiksi säännöstelystä..

Jouluksi lainaa ilmaiseksi

Ainakin kaksi pikalainayritystä haluaa helpottaa lainan saantia joulun aikaan sillä, että tarjoaa lainan ilmaiseksi, ilman korkokuluja. Näin ne haluavat omalta osaltaan helpottaa asiakkaidensa valmistautumista jouluun. Ferratum..

Vertaile pikavippisi huolella: vuosikoroissa jopa 700 prosentin ero

Pikavippien ja kulutusluottojen koroissa on edelleen valtavan suuret erot, vaikka laki on säätänyt korkoja jo kolmen vuoden ajan. Korkokattoa kritisoidaankin siitä, että sitä ei pystytä valvomaan ja siinä on porsaanreikä..

Asiantuntijat: Luottofirmat vastuuseen hankalista luototuksista

Luottofirmojen halutaan ottavan enemmän vastuuta jo velkaantuneiden luototuksessa. Pelkkä maksuhäiriömerkintä ei kerro tarpeeksi asiakkaasta. Velkajärjestelyissä auttavan Takuu-Säätiön toiminnanjohtaja..

Kuluttaja-asiamies: Pikavippien korkokatto ei toimi

Kuluttaja-asiamies vaatii kohtuutta pikavippien lainakustannuksiin, sillä hänen mielestään kolme vuotta sitten säädetty korkokatto ei toimi. Pikavippiyritykset kiertävät lakia häikäilemättä ja yltävät..

Lainaa saa nyt myös Postista

Suomen Posti on tehnyt sopimuksen pikavippiyhtiö Credit24:n kanssa, ja tarjoaa myös lainaa suoraan omissa palvelupisteissään. Lainahakemus tehdään Postissa ja rahat tulevat tilille jo samana päivänä, eikä..

Google kieltää pikavippimainokset kesällä

Pikavippiyrityksillä tulee kiire keksiä uusia markkinoinnin keinoja, sillä Google aikoo lopettaa pikavippimainosten näyttämisen selaimissaan 13. heinäkuuta alkaen koko maailmassa. Google tiedotti asiasta vastikään..

Credit24 on edelleen Parasvipin suosituin pikalaina

Credit24 pikavippi on ollut vuodesta toiseen suosituin pikalaina Parasvippi.net pikalainasivustolla. Mistä moinen suosio johtuu? Mikä Credit24 pikalainassa nostaa sen jatkuvasti ykköseksi?   Credit24 on yksi Suomen vanhimpia..

Vertaislainaaminen perustuu teknologiaan

Suomessa on kolme vahvaa vertaislainayritystä, jotka kehittävät palveluitaan toisiltaan kilpaa. Kasvava ala perustuu pitkälti paitsi hyvistä tuotoista haaveileviin sijoittajiin myös uuteen ja älykkääseen teknologiaan.   Vertaislaina..

Kansanedustajat: Pikavippejä saa edelleen liian helposti

Kansanedustajat ovat taas ottaneet pikavipit ja vertaislainat syyniin ja vaativat niihin lisää sääntelyä ja valvontaa. Nyt ollaan huolissaan vanhusten velkaantumisesta, sillä pikavippejä saa kuulemma edelleen liian helposti.   Kristillisen..

Pikavippikierre katkaistaan nykyään selvästi aiempaa aikaisemmin

Pikavippivalistus on näyttää olevan purrut ihmisiin: velkakierrettä ei enää päästetä yhtä pahaksi kuin aiemmin! Yhä useammin apua osataan hakea ajoissa, jo ennen ulosotto- ja perintäkierrettä.   Suomalainen..

Suomalaisten taloustieto retuperällä: onko siinä syy vippien suosioon?

Suomeen tarvitaan enemmän talousopetusta, suomii Finanssialan keskusliitto. Tutkimusten mukaan suomalaisilla on todella huono käsitys taloudesta ja siihen liittyvistä perusasioista ja -termeistä. Voisiko tämä olla syy esimerkiksi..

Varo tätä pikavippiyhtiötä, kiertää lakia

Suomen Kuluttaja-asiamies on vaatinut, että Suomen Rahoitusyhtiö-nimisen yhtiön välittämät vipit kiellettäisiin selvän lainkiertämisen vuoksi. Yhtiö väittää nettisivujensa toimivan vain..

122 prosentin vuosikorko lainassa kohtuuton

Muutamia vuosia käytössä olleista 2000 euron tililuotoista on nyt saatu ensimmäinen korkeimman oikeuden päätös: 122% osoittautunut todellinen vuosikorko on korkeimman oikeuden mukaan kuluttajalle kohtuuton eikä..

Euroloan luopuu yrityslainoista - muita rahoitusyhtiöitä tilalle

Monipuolisesta lainatarjonnastaan tunnettu Euroloan päätti jättää yrityslainauksen jo vuosi sitten, vaikka samaan aikaan muut lisäävät lainatarjontaansa yrityksille. Mikroluotot ja pienet vakuudettomat lainat kiinnostavat..

Selvitys: Pienille yrityksille ei irtoa lainaa

Mikroyritysten on ollut hankalaa saada lainaa jo vuosikaudet. Nyt testattiin kuinka hankalaa: näyttää siltä, että edes pieniä summia on todella vaikea saada pankista nopeasti.   Rahoitus- ja pikalainayhtiö..

Taas uudet ennätykset luottohäiriömerkinnöissä

Luottohäiriöt ovat lisääntyneet edelleen, niitä on jo selvästi enemmän kuin edellisessä taantumassa 1990-luvulla. Nyt ongelmiin ovat ajautuneet erityisesti kolmikymppiset miehet, eivät niinkään nuoret..

Kulutusluottoyhtiöt kukoistavat Ruotsissa

Ruotsin kulutusluottomarkkinat ovat erittäin aktiiviset, sillä monet yhtiöt ovat nostaneet vuodessa antolainaustaan jopa 20 prosenttia. Vertaislainasta sen sijaan ei tullut sellaista lentävää tähteä kuin odotettiin..

Asuntolainojen marginaalit laskivat taas

Vielä keväällä puhuttiin reilusti yli prosentin marginaaleista asuntolainoihin. Nyt asuntolainojen pankkien perimät marginaalit ovat taas laskeneet kilpailun ja pankkisääntelyn myötä. Hypon toimitusjohtaja..

Pidä lyhennysvapaata, sijoita rahat ja laina-aikasi lyhenee

Suomalaiset ovat innokkaasti tarttuneet pankkien keväällä tarjoamaan mahdollisuuteen ilmaisesta lyhennysvapaasta vuodesta. Jopa 100 000 suomalaista on pitänyt tämän vuoden taukoa asuntolainan lyhentämisessä. Mutta..

Asunto- ja remonttilainat kiinnostavat taas

Laina kiinnostaa taas suomalaisia. Uuden pankkibarometrin mukaan jopa 70 prosenttia suomalaisista pitää ajankohtaa erittäin sopivana uuden lainan ottamiselle!   Ihmiset alkavat siis uskoa talouden kohenemiseen tai sitten he ovat..

Joka viidennellä suomalaisella vaikeuksia rahan kanssa

Joka viides suomalainen kokee, että päivittäisten raha-asioiden hoitaminen on jonkin verran vaikeaa tai erittäin hankalaa. Tilanne on kuitenkin koko Euroopan mittapuulla aivan parhaasta päästä.   Tilastokeskuksen..

Pikavipeistä tuli pk-yritysrahoituksen tulevaisuus Yhdysvalloissa

Ensin oli netissä pikavipit, sitten vertaislainat ja viimein kunnollista varteenotettavaa pk-yritysten rahoitusta. Yhdysvalloissa yksityiset online-rahoituspalvelut ovat valtaamassa yritysrahoitusta.   Pankit ovat taantumassa kiristäneet..

Pikavippivelat ovat nyt jo kaksinkertaisia

Nykyään nostettujen pikavippien summat ovat kaksi kertaa suurempia kuin aiemmin, vaikka vippien määrät ovat selvästi pienentyneet.    Pikavippien määrät ovat selvästi pienentyneet muutaman..

Asuntolainan korkoja maksetaan keskimäärin noin satanen kuussa

Asuntovelallisten olot oikeastaan vain paranevat koko ajan: tällä hetkellä korkotaso on niin matalalla, että keskimäärin suomalainen asuntovelallinen maksaa korkoja vain noin satasen kuussa.   Nyt jos koskaan kannattaa..

Opiskelijat ottavat ahkerasti uutta opintolainaa

Takavuosien antipatia opintolainaa kohtaan näyttää karisevan korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa. Opintolainaa otetaan enemmän ja useammin kuin aiempina vuosina. Alhainen korkokanta ja opintolainan houkuttelevuus voivat vähentää..

Pankkibarometri: Kotitalouksien ja yritysten lainahalukkuus piristymässä

Huonot ajat alkavat olla takanapäin, ainakin pankinjohtajat uskovat vahvasti näin. Tuoreen pankkibarometrin mukaan lainahalukkuus on kasvussa.   Pankinjohtajat uskovat vahvasti, että luotonkysyntä jatkuu vilkkaana tulevana kesänä..

Takuu-Säätiö: Pikavipeistä velkaannutaan entistä suuremmilla summilla

Kaksi vuotta sitten korkokaton myötä muutaman satasen pikavipit katosivat markkinoilta lähes kokonaan. Tilalle tuli kuitenkin samankaltainen palvelu, joka näyttää olevan entinstä pahempi ongelmiin todella joutuneille.   Pikavipit..

Asuntolainojen lyhennysvapaasta odotettua joustoa talouteen

Hankala taloustilanne, tehdyt veronkorotukset ja leikkaukset ovat pienentäneet suomalaisten maksukykyä tänä vuonna. Pankit vastasivat siihen tarjoamalla asuntolaina-asiakkailleen ilmaista vuoden lyhennysvapaata. Tempun odotetaan piristävän..

Puhu rahasta -teemaviikolla kouluissa puhuttiin rahasta ja lainoista

Mun talous -hanke haluaa nostaa keskustelua rahasta ja taloudesta esille. Hanke on koordinoinut koululaisille Puhu rahasta -teemaviikon, jolloin peruskoulun ysiluokkalaisille opetetaan oman talouden hallintaa. Oma talous kun ei kuulu opetussuunnitelmaan,   Hankkeen..

Pikavippibisnekseen voi myös sijoittaa

Pikavippibisnes houkuttaa sijoittajia, sillä hyviä korkotuottoja ei oikein ole tällä hetkellä saatavilla missään muualla.    Lainojen korot laskevat jatkuvasti, ohjauskorot ovat tälläkin hetkellä..

Pikavippisivuilta asiakaspalvelua chattaillen

Pikavippifirmat ovat saaneet moitteita huonosta asiakaspalvelusta. Nyt moni yritys on lähtenyt korjaamaan tilannetta netin livechatin avulla.   Pikavippifirmat ovat heränneet siihen, että asiakkaat haluavat saada palvelua. Pikavippialaa..

Pikavippifirmat ovat alkaneet säätää uusia kuluja lainoihin

Pikavippifirmat asettavat uusia kuluja lainoihin korkokulujen päälle, jolloin lainojen todelliset kustannukset nousevat. Kuluttaja-asiamies haluaa puuttua toimintaan.   Jotkut pikalainayhtiöt ovat alkaneet lisätä lainoihin..

Maksuhäiriöiden määrät 90-luvun tasolla

Maksuhäiriöt tulevat nyt erilaisista verkko-ostoksista, ei niinkään pikavipeistä.   Yli sata suomalaista saa joka päivä maksuhäiriömerkinnän rekisteriinsä. Maksuhäiriöisiä on jo lähes..

Taas uusi huijausyritys: pankkitunnuksilla haettu pikavippejä

Poliisi varoittaa uudesta huijauksesta, jolla ihmisiltä yritetään kalastaan pankin tunnuslukuja Itellan ja Tullin nimien varjolla.   Poliisille on tullut ilmoitus ainakin kuudesta eri tapauksesta, jossa asiakkailta on huijattu pankkitunnuksia..

Kulutusluottoa varten luovutetaan monenlaisia tietoja

Kulutusluoton hakeminen käy käden käänteessä netin kautta. Käden käänteeseen vaaditaan kuitenkin monenlaisia tietoja.   Kulutusluotto on vakuudeton luotto, eli sitä varten ei tarvita vakuuksia eikä..

Laiton pikavippiyhtiö ei voi periä saataviaan

Laittomasti perittyjä pikavippejä ei tarvitse maksaa takaisin, päätti Turun hovioikeus tällä viikolla.    50 ja 70 euron pikavipit ottaneen miehen ei tarvitse maksaa perintään menneitä pikavippejään..

Pikavippilaki jättää aukkoja - selvitetään tuomioistuimessa

Lainsäätäjän tavoitteet eivät näytä täysin onnistuneen pikavippilain tavoitteissa. Ylivelkaantuminen jatkuu, mutta pienlaina-ala on lakimuutoksen myötä tervehtynyt.   Viime kesäkuussa voimaantullut..

Pikavippien sijaan rahaa haetaan nyt panttilainaamoista

Viime kesäkuussa voimaantulleen uuden pikavippilain myötä pikavippaajat ovat siirtyneet panttilainaamojen oville.   Yle Uutisten mukaan panttilainaamojen asiakasmäärät ovat olleet kasvussa viime kesäkuun jälkeen..

Suomalaisten lainapotti kasvoi viime vuonna

Viime vuosi oli kuin olikin hyvä vuosi lainaukselle, sillä lainamäärät kasvoivat muutamalla miljardilla.   Suomen Pankin tilastojen mukaan suomalaisten kotitalouksien lainamäärä kasvoi viime vuoden tammikuusta..

Jouluaattona pikavippien myöntämisessä tauko

Pikavippiyhtiöissäkin vietetään joulua. Odotettavissa on viivästymisiä vippien myöntämiselle.   Tänä vuonna joulun ja uudenvuodenajan pyhät sijoittuvat keskelle viikkoa. Useimmat virastot on kiinni..

Jouluksi kulutusluotto? Pohdi ensin nämä

Joulu tulossa eikä yhtään rahaa? Jos pohdit joulun kulujen kattamista kulutusluotolla, pohdi ensin muutama asia. Kulutusluottoja saa melko edullisestikin, mutta silti sitä kannattaa harkita. Alla lista asioista, jotka kannattaa käydä..

Velkaneuvontaa saa odottaa jopa kuukausia

Raha-asiat ovat solmussa ja apua pitäisi saada heti. Pikavippejä tulee otettua edellisen päälle. Onneksi apua saa Suomen velkaneuvonnasta – pahimmillaan kuitenkin vasta kuukausien päästä.   Suomessa velkaneuvontaa..

Eikö lomabudjetti riitä? Suunnittele lomasi huolella

Lomalla ja matkalla tekisi mieli olla välittämättä rahasta tuon taivaallista. Useilla ei ole kuitenkaan loputtomasti varaa mällätä rahoilla. Tee huolellinen suunnitelma, jolla säästyt taloushuolilta reissussa..

Keski-ikäisillä on eniten kulutusluottoja

Joka kolmas suomalainen makselee paraikaa kulutusluottoa. Toisin kuin yleisesti luullaan, suurin osa näistä luotoista ei lähde nuorten tileiltä vaan keski-ikäisten suomalaisten tililtä.   Suomalaiset suhtautuvat kulutusluottoihin..

Suomalaiset vippaavat mieluiten läheisiltä

Uusi kyselytutkimus yllättää: tutkimuksen mukaan vain prosentti käyttäisi pikavippejä äkilliseen rahapulaan. Vippien suosio kertoo kuitenkin muuta.   Puolet suomalaisista vippaavat mieluiten muutamien satasten..

Tililuotolla joustoa syksyn kuluihin

Syksy ja lähestyvä talvi tuovat tullessaan paljon ekstramenoja. Talvirenkaat, lasten vaatteet, polttopuut, syysloma, joululahjojen hankinta, maksuun saattaa tulla vaikka veromätkyt... Tililuotto joustaa rahantarpeen mukaan.   Suomen..

Kela huolissaan: opintoja saatetaan rahoittaa pikavipeillä

Kelassa ollaan huolissaan siitä, että suomalaisopiskelijat eivät ota opintolainaa. Opiskelijat vetävät taloutensa niin tiukille, että saattavat joutua rahoittamaan arkeaan pikavipeillä.   Yle Uutisten mukaan vain..

Äkilliset menot rahoitetaan vipillä - joka viidennellä ei ole säästöjä

Suomalaiset on tunnettu nuukana porukkana. Käsitys alkaa kuitenkin vähitellen karista: yhä useammin äkilliset menot rahoitetaan vipeillä, luotoilla tai lainoilla kun säästöjä ei ole.   LähiTapiolan..

Autolainan käsiraha pikavipillä?

Autorahoitusta varten tarvitaan yleensä aina jonkin verran käsirahaa, varsin yleinen summa on 10 prosenttia kauppasummasta. Usein etämä rahoitetaan säästöillä, mutta myös pikavippi tai kulutusluotto sopivat..

Pikavipin velkomus oikeudessa tietää isoa laskua

PIkavippi kannattaa hoitaa ajallaan. Jos vippi erääntyy, menee perintään ja aina oikeuteen asti, kulut kasvavat moninkertaisiksi.   Pikavipeistä johtuvat velkomustuomiot ovat viime vuoden aikana kasvaneet selvästi..

Lomalle lähdössä? Näin pääset syyslomalle ilman rahaa

Pian vietämme syyslomia, naapurit säntäävät ulkomaille auringosta nauttimaan ja kylpylöihin lapsia uittamaan. Säästötili ammottaa tyhjyyttään kesäloman jäljiltä. Millaisia vaihtoehtoja..

Matalat korot pitävät lainanlyhennyserät alhaisina

Matala korkotaso suosii velallista: esimerkiksi asuntolainassa kuukausierä pysyy alhaalla matalien korkojen ansiosta.   Nordean raportin mukaan matalan korkotason pitäisi suosia lainanottajia siinä määrin, että..

Lainaa ilman korkoa? Tässä firmassa se on mahdollista

Suomalainen pikavippifirma Ferratum tarjoaa pikalainaa ilman korkoa. Ilmaista rahaa saa korkeintaan 300 euroa.   Ferratum on keksinyt erinomaisen tavan houkutella uusia asiakkaita: se myöntää kaikille uusille asiakkaille 50-300..


Etsitkö kulutusluottoa?
Vertailemalla löydät sopivimman ja halvimman

Kokemuksia ja kommentteja

Hieno homma kertakaikkiaan5
Olipa loistava palvelu, laina heti hyväksytty ja todella järkevällä korolla Bank Norwegianilta.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun