Vertaa pikavippi 50-50.000€

Vertaa ja löydä sinulle sopivin laina
-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 500€ ( Katso vertailu )

Korko:27€
Vuosikorko:10.28%
Yhteensä:527€

Kuukausierä

44€

 

Jouluksi lainaa ilmaiseksi

Jouluksi lainaa ilmaiseksi

21.12.2016

Ainakin kaksi pikalainayritystä haluaa helpottaa lainan saantia joulun aikaan sillä, että tarjoaa lainan ilmaiseksi, ilman korkokuluja. Näin ne haluavat omalta osaltaan helpottaa asiakkaidensa valmistautumista jouluun.

Ferratum sekä Credit24 tarjoavat nyt todella edullista lyhytkestoista lainaa: Ferratum tarjoaa alennuskoodilla alle 1000 euron lainat ilman korkoja, Credit24 taas antaa ilmaiseksi lainaa kahdeksi kuukaudeksi, mikäli laina on ensimmäinen. Joulun yllättäviin menoihin on siis mahdollista saada todella halpaa lainaa.

Lainaa ei kuitenkaan kannata harkita, ellei tiedä, että pystyy maksamaan lainan takaisin heti joulun jälkeen. Credit24 lupaa ilmaiset korot ja kulut kahdeksi kuukaudeksi, mutta mikäli lainaa ei makseta tänä aikana, alkaa siitä kertyä korot ja kulut sekä lisäksi viivästysmaksut. Tällöin laina ei enää olekaan edullinen! Samoin Ferratumin lainassa, laina tulee todella kalliiksi jos sitä ei maksa ajallaan.

Ilmaista lainaa voi hakea aina aatonaattoon asti. Mikäli positiivinen luottopäätös tulee, rahat siirretään saman tien tilille. Mikäli lainaa tarvitsee, ei kuitenkaan kannata venyttää näin pitkälle lainan hakemista, sillä pankkiliikenteen ruuhkat saattavat viivyttää rahasiirtoja.

 


Takaisin

Kokemuksia ja kommentteja

CMAN eesi5
Hyvδ nopsa palvelu.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljδkymmentδ kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun