Vertaa pikavippi 50-50.000€

Vertaa ja löydä sinulle sopivin laina
-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 500€ ( Katso vertailu )

Korko:27€
Vuosikorko:10.28%
Yhteensä:527€

Kuukausierä

44€

Vippi heti tilille, miten rahaa nopeasti?

Vipin saaminen nopeasti käyttöön on yleensä monen luotonhakijan toiveena. Hakemusten käsittelyajat ja palveluajat ovatkin tänä päivänä asiakkaan vaatimusten mukaisia. Nettihakemuksen täyttäminen vie lyhimmillään muutamia minuutteja ja rahat ovat hyväksytyn hakemuksen jälkeen heti tilillä. Kello 22.00 jälkeen tehdyt hakemukset ja rahannostot siirtyvät seuraavalle päivälle, joten vippiä kannattaakin hakea aina palveluntarjoajan aukioloaikojen puitteissa. Yleensä hakemusten käsittelyt jatkuvat aamulla kahdeksalta. Reaaliaikainen tilinsiirto toimii varmimmin, jos asiakkaan käyttötili on OP:ssa, Sampopankissa, Nordeassa, Sp/POP:ssa, Handelsbankenissa tai Tapiolassa. Jos tili on harvinaisemmassa pankissa, voi tilinsiirto viedä useamman pankkipäivän. Pikavipin tarjoajan sivuilta kannattaakin aina varmistaa, kuinka nopeasti raha siirtyy juuri sinun käytössäsi olevalle pankkitilille.

Vippi nopeasti tilille


Vanhoille asiakkaille pikavippiyritykset tarjoavat yleensä nopeasti uuden pikavipin esimerkiksi tekstiviestipalvelun välityksellä. Tämä edellyttää, että aikaisempi vippi on maksettu kokonaisuudessa pois ilman maksuviivästyksiä. Ensimmäisen hakemuksen yhteydessä henkilöllisyys tarkistetaan verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla, joten hakuprosessi on tällöin muutamia minuutteja pidempi. Yleensä uusille asiakkaille tarjotut pikavipit ovat myös pienempiä. Suuremman summan lainaaminen ilman vakuuksia vaatiikin usein aikaisempaa asiakkuutta.

 

Vipin ottamista kannattaa aina harkita. Usein rahan tarve tulee kuitenkin nopeasti vastaan ja rahat tarvitaan heti käyttöön. Ylimääräiset menot tai usean laskun ajoittuminen samalle kuukaudelle saattaa aiheuttaa akuutin rahan tarpeen. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa pikavipin laina-aika ja ottaa sellainen laina, että saa maksettua sen takaisin. Nopeassa rahantarpeessakin kannattaa aina vertailla eri lainantarjoajia ja ottaa edullinen ja itselle sopiva vippi tai luotto, jonka saa heti tilille.Etsitkö kulutusluottoa?
Vertailemalla löydät sopivimman ja halvimman
Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljδkymmentδ kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun