Vertaa pikavippi 50-50.000€

Vertaa ja löydä sinulle sopivin laina
-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 500€ ( Katso vertailu )

Korko:27€
Vuosikorko:10.28%
Yhteensä:527€

Kuukausierä

44€

Vippi 90pv - Katso 90 vrk vippivertailu

Vippi 90 pv vertailu Vippi Vippisumma € Kulut € Takaisinmaksuaika pv Maksat takaisin € Ostosraha 1000 128 90pv 1128e Hae tästä Credit24 1000 231 90pv 1231e Hae..

60pv vippi - 60 vrk vippivertailu

Vippi 60pv Vippi 60 päiväksi on suuruudeltaan yleensä muutamasta satasesta aina 1000 euroon. Vippi maksetaan usein muutamassa erässä takaisin riippuen vipin myöntäjästä. Pikavippifirmat tarjoavat näitä..

Orkia pikavippi 50-1000€

Orkia vippi Orkia.fi sivustolta voi hakea 30-1000€ pikavippejä kaikki yli 18-vuotiaat Suomen kansalaiset. Lainahakemuksen voi lähettää mihin vuorokauden aikaan tahansa ja laina maksetaan tilille asiakkaan pankista riippuen klo 7-23..

Vippi 14pv - 14vrk vippivertailu

14pv vipit vertailussa Vippi Vippisumma  Kulut € Takaisinmaksuaika pv Maksat takaisin € Ferratum 50e 7 14pv 57e Hae tästä Everyday 50e 8 45pv 58e Hae..

Easyvippi vippiä 18-70-vuotiaille 50-1000 euroa

Easyvippi Easyvippi on Suomen Rahoitusyhtiö Oy:n omistama pikavippejä tarjoava palvelu, joka on myöntänyt lainaa suomalaisille kuluttajille vuodesta 2009 lähtien. Pikavippi myöntää 50 – 1000 euron suuruisia..

Terravippi

Terravippi Terravippi on Terrarahoitus Oy:n ylläpitämä pikalainaa myöntävä palvelu. Terravippi myöntää lainaa yllättäviin arjen menoihin nopeasti ja vaivattomasti. Terravippi tarjoaa eri suuruisia..

Ilmainen ensimmäinen pikavippi • Katso kaikki ilmaiset pikavipit

Ilmainen pikavippi ensilainaajalle Pikavippiä on mahdollista saada myös täysin ilmaiseksi tietyksi ajaksi. Ilmaiset pikavipit ovat yleensä noin 100-400 euroa, joskus jopa 1000 euroa. Ilmaiset pikavipit on tarkoitettu aina uusille..

Pikavipin peruuttaminen

Pikavipin peruuttaminen Joskus pikavipin maksamisessa esiintyy ongelmia tai pikavipin tarve katoaa kokonaan. Silloin pikavipin peruuttaminen voi tulla ajankohtaiseksi. Pikalainojen tarjoajat eivät aina yrityksensä mainonnassa kerro pikalainan..

Lainaaja.fi 200-5000 euron lainatarjoukset

Lainaaja.fi Lainaaja.fi kohtauspaikan kautta voi hakea 400-5000€ lainoja 4-36 kuukauden laina-ajalla. Hakijan tulee olla yli 18-vuotias henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa ja luottotiedot kunnossa.   Lainaaja.fi on kohtauspaikka..

Vippi ja sen hakeminen netistä

Vippi & Vipin hakeminen Vipin hakeminen netistä onnistuu jokaiselta netin normaalikäyttäjältä - niin helpoksi se on tehty. Ensimmäinen edellytys pikavipin saamiseen on yleensä olemassaolevat verkkopankkitunnukset..

Lainan pääoma ja pääomittaminen

Lainan pääoma ja pääomittaminen Lainan pääoma ja pääomittaminen on lainattu summa ja siihen lisätyt korot kokonaisuudessaan. Lainanottoa suunnitellessa kannattaa aina laskea koko lainattavan pääoman..

Vippi verkkopankkitunnuksilla & verkkohakemuksella

Vippi verkkopankkitunnuksilla     Kaikilla ei ole puhelinta käytössä, minkä vuoksi vippiä voi hakea pelkillä verkkopankkitunnuksilla. Tarvitsitpa sitten rahaa vuokran maksuun, kodinkoneiden ostoon tai vaikkapa..

Vippi 30pv - 30vrk vippivertailu

Vippi 30pv vertailu Vippi Vippisumma € Kulut € Takaisinmaksuaika pv Maksat takaisin € Everyday 100 15 30pv 115e Hae tästä Ege.fi 100 20 30pv 120e Hae..

Viestilaina 50-1000e on nyt Luottoraha

Viestilaina on nyt Luottoraha Viestilainan tarjoamien vippien lainasummat ovat 50, 100, 200, 300, 400 ja 500 euroa. Vippi myönnetään 18 vuotta täyttäneille hyvin raha-asiansa hoitaneelle Suomen kansalaisille. Viestilaina..

Vippi 2013

Vippi 2013 Vippi uutena vuotena voi tulla tarpeeseen, jos joulu on päässyt jälleen kerran yllättämään suurine menoineen. Tilastokeskuksen mukaan suomalaiset kuluttavat joulun menoihin vuonna 2012 keskimäärin..

Vippikulma 50, 100, 200 euron vipit

Vippikulmasta 50, 100 tai 200 vippi ensilainaajalle     Suomalainen Top Finance Oy ylläpitää eri pienehköjä lainoja myöntäviä palveluita. Näitä ovat esimerkiksi Vippipalvelu.fi..

Vippipalvelu 50-500€ vippi

Vippipalvelu 50-500€ vippi Suomalainen Turusta käsin toimiva Top Finance Oy ylläpitää eri pienehköjä lainoja myöntäviä palveluita. Yksi näistä on Vippipalvelu.fi, joka tarjoaa 50 – 500 euron..

Vippiskeskus 50, 100, 200, 300, 400, 500 euron vippi

Vippikeskus 50-500 euron vippi Vippikeskus.fi on Suomalaisen Top Finance Oy:n ylläpitämä palvelu, joka tarjoaa asiakkailleen lyhytaikaisia ja pienimuotoisia lainoja. Vippikeskus.fi–palvelu tarjoaa lainaa hyvin nopeasti. Rahat..

Satavippi 60-1000€ vipit

Satavippi Satavippi tarjoaa yli 20-vuotiaille Suomen kansalaisille 60-1000 euron vippejä. Vippien takaisinmaksuaika on 14-150 päivää riippuen lainasummasta ja halutuista maksueristä. Vipin eräpäivää on myöhemmin..

Vippien yläikärajat

Vippien yläikärajat Useimmat vippien tarjoajat antavat lainaa yli 18-vuotiaille Suomessa asuville henkilöille, jotka ovat oikeustoimikelpoisia. Myös luottotietojen tulee olla kunnossa, eli hakija on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti..

Finaref Ellos yksityislaina & Extralaina

Finaref Ellos lainat EXTRAlainaa myöntävä Finaref Oy on arvostettu ja rakastettu kansainvälinen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa parasta palvelua myös Ruotsissa ja Norjassa. Finaref-yrityksen omistaa pääasiassa Crédit..

Herttavippi 20-700€ 30pv vippi

Herttavippi Herttavippi tarjoaa yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille 20-700€ pikalainoja. Luottotiedot tulee olla kunnossa ja lisäksi asiakkaalla tulee olla oma henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Ensilaina on 20-200 euroa ja uutta..

Foc Capita Idealaina vippiyritys

Foc Capital Hyvät ideat ja tärkeät ostokset jäävät usein toteuttamatta jo pienen rahanpuutteen takia. Jos rahaa idean toteuttamiseen tarvitsisi juuri nyt, mutta palkka tulee tilille vasta toteuttamisen kannalta liian myöhään..

Vippi prepaid kännykällä

Vippi Prepaid kännykällä Kun pikaisen lainan tarve yllättää, ei aina ole tietokonetta tai verkkopankkitunnuksia lähettyvillä. Kun esimerkiksi täytyy maksaa vuokra, ostaa ruokaa tai viedä päivittäin..

Pikavippikierre - Miten eroon vippikierteestä?

Vippikierre - miten eroon? Vippikierre tarkoittaa sitä, että asiakas on ottanut useita pikavippejä eli pikalainoja hoitaakseen vanhat lainat alta pois. Hän ei pysty maksamaan pikavippejä pois ottamatta uutta tilalle. Pikavippikierre..

Vippi 24h - Voiko saada heti?

Vippi 24h mahdollinen? Vippi 24h kiinnostaa ihmisiä, mutta voiko vippiä kuitenkaan saada 24 tuntia vuorokaudessa? Useimmat pikavippejä tarjoavat yritykset myöntävät lainoja vain klo 7-23 välisenä aikana. Muina..

Lainaa autoa vastaan

Lainaa autoa vastaan >> Hae lainaa autoa vastaan tästä Tänä päivänä on mahdollista hakea lainaa autoa vastaan. Ajoneuvosi toimii lainan vakuutena, joten lainaa myönnetään helposti. Lainan..

Luottoa ilman vakuuksia, takaajia tai luottotietoja

Luottoa ilman vakuuksia ja takaajia     Luoton hankkiminen ilman vakuuksia ja takaajia onnistuu useilla eri palveluntarjoajilla. Vakuudellisissa lainoissa sen sijaan velallinen panttaa omaa omaisuuttaan, kuten esimerkiksi asunnon tai auton..

Kulutusluotto netistä ilman vakuuksia

Kulutusluotto netistä ilman vakuuksia Kulutusluottoja 1000-5000€ summille ilman vakuuksia tarjoavat internetissä lähinnä pikavippifirmat ja pankit. Nettiasioiminen onkin kätevä tapa saada käyttöön..

Vippi tekstiviestillä tai kännykällä soittamalla

Vippi tekstiviestillä tai soittamalla Vippi kännykällä soittamalla tai tekstiviestillä onnistuu jo useammalla palveluntarjoajalla. Vipin saaminen pelkän puhelimen välityksellä edellyttää kuitenkin usein..

Vippi tai muu laina ilman puhelinta

Vippi ilman puhelinta ”Mistä pikavippi ilman puhelinta?” on yleinen keskustelun aihe monilla laina-alan keskustelufoorumeilla. Pikavippeihin tarvitsee usein puhelintunnistautumisen, mutta on myös paikkoja, joissa on mahdollisista..

Vippien lainamäärät

Vippien lainamäärät Yllättikö pikainen rahatarve? Toiko posti kenties mukanaan hammaslääkärilaskun tai menikö päivittäin tarvitsemasi auto rikki? Haluatko vaihtaa maisemaa tai pitäisikö..

Suomen Pienlainayhdistys

Suomen Pienlainayhdistys Suomen Pienlainayhdistys perustettiin vuonna 2007. Sen tarkoitus on kehittää hyvää luotonantotapaa. Tällä hetkellä Suomen Pienlainayhdistykseen kuuluu 13 pienlainayhtiötä. Vuonna 2011..

Näin otat pikavipin! 10 vinkkiä

Saako lainan maksaa takaisin milloin haluaa? Näin otat pikalainan, 10 vinkkiä Netissä on kymmeniä luotontarjoajia ja satoja sivustoja, jotka välittävät pikalainoja ja kulutusluottoja. Kuinka sivuja tulisi lukea..

Paras vippi 2011 on OK Money

Paras vippi 2011 on OK Money Paras pikavippi valittiin taas. Kolmanetta kertaa peräkkäin parhaan pikavipin tittelin voitti OK Money. Kulutusluottoja ja pikalainoja käsittelevän tutkimus on tehty Taloustutkimus Oy:n toimesta jo vuodesta..

Atlast Invest vipit

Atlast Invest vipit Atlast Invest on kansainvälinen rahoitusalan yritys, joka toimii Suomessa kahden aputoiminimen kautta. Suoravippi on mutkaton ja luotettava vippipalvelu, jonka kautta ensiluottosi voi olla jopa 160 euroa. Hetiluotto tarjoaa nimensä..

Vippi & eräpäivän siirto

Vippi ja eräpäivän siirto Lähes poikkeuksetta kaikissa vippifirmoissa eräpäivän voi itse asettaa. Vippien eräpäivät ovat usein 7, 14, 30, 60 pv. Kulutusluotoissa laina-aika on selvästi pidempi..

Voiko vippiä saada ilman luottotietoja?

Voiko vippiä saada ilman luottotietoja? Netti on täynnä vippivertailusivustoja, joiden mukaan luottotiedottomankin on mahdollista saada pikavippi netistä. Älä harhaudu tähän: tämä on suurella todennäköisyydellä..Etsitkö kulutusluottoa?
Vertailemalla löydät sopivimman ja halvimman

Kokemuksia ja kommentteja

Antti-Pekka5
Tosiaan kuten itsekin kirjoitit ei välttämättä olisi kannattanut kuitata halpaa lainaa kalliimmalla. Lainojen määrällähän ei sinäänsä ole väliä kunhan on tietoinen kuinka paljon on pystyssä rahaa ja pystyy maksamaan lainansa takaisin. Hyvä kuitenkin, että jaoit niin ei tosiaan kaikkien tarvitse tehdä samoja virheitä.
Opintolainaaja4
Otin tässä hiljattain asuntolainan ja tulin tyhmyyksissäni ottaneeksi sitä sen verran enemmän, että sain opintolainan sillä kuitattua. Ajattelin jotenkin, että mukavampi kun on vähemmän eri lainoja. No nyt tulin sitten maksaneeksi suhteellisen paljon siitä, että verkkopankkini tilillä näkyy kahden rivin sijaan yksi rivi. Jälkeen päin hoksasin, että opintolainan kulut olivat nykyistä asuntolainaa halvemmat eikä näin olisi kannattanut tietenkään sen takia tehdä. Tämä hyvänä vinkkinä muille teille asuntolainaa suunnitteleville. Toivottavasti kaikkien ei tarvitse oppia asioita kantapään kautta.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun